gott nytt år!

hejsan. sitter just nu och kollar på tv och väntar på att mamma ska köra mig till ronneby. ska fira nyår hos arvid denna gången, massa trevligt :) måste snart gå och packa väskan med tror jag... jaja ,
gott nytt år :)♥
puss

Dagens låt.


det va la minsann ett tag sen :)

GOD JUL :D (i efterskott....)
har inte bloggat på ett tag nu, men jag har inte haft tid och om jag haft det så har jag inte haft nån lust att blogga..
men nu känner jag att jag måste slänga ut ett inlägg, för det är ju trots allt 5 dagar sen sist. det har vällan inte hänt så otroligt mycket. har firat jul, vart borta på middag, träffat hjärtat, gått på stan och så. fick en massa med fina saker i julklapp.
- gratis navelpiercing
- parfym
- bodylotion
- presentkort på H&M och SF Bio
- kläder
- filmer (vänner säsong 9, Solen I Ögonen -En film om Lars Winnerbäck)
- Lars Winnerbäcks skiva Tänk Om Jag Ångrar Mig Och Sen Ångrar Mig Igen
- pengar
- smink och tillbehör
sen tror jag inte att det var nåt mera.. hmm.. :)
imorn blir det att möta arvid inne i staden och sen gå runt lite där och sedan åka hem till honom. blir att kolla på provskjutningen av raketer och sen sova där :)
idag har vi haft gäster här hemma från stlhm, det var trevligt att träffa dom igen. sen blev det att köpa raketer och bara ta det lugnt resten av dagen. kollar just nu på tv :)
puss

snart jul :)

kom precis hem nu, har varit ute och träffat ida. bytte julklappar, pratade lite och gjorde en ny snögubbe med inspiration från r********, haha ;)
bloggade inget igår, för jag hann helt enkelt inte.. blev att gå upp vid nio, städa, göra mig iordning och packa. sedan blev det att sätta sig på bussen med ida och åka in till staden och bygga snögubbe i hoglandspark, fika, köpa julklappar och köpa en ros. sen tog jag tåget till arvid och stod utanför hans hus ett tag innan nån märkte det.. haha :) sov där tills idag, mys.  fick en julklapp med av arvids familj, är jättenyfiken på vad det kan vara för nåt , men jag tror att min begåvade hjärna faktiskt har listat ut det :D men ska inte öppna det förrens imorn för att vara snäll :)
frost är bland det vackraste som finns.. ♥

puss


hanna and annie..

hejhej. idag blir det att åka in till staden med annie och fika, prata och ha det trevligt :)  sen idag ska jag nog gå ut i snön och fota lite tror jag.  om det slutar snöa.. det snöar hela tiden!  fast aa.. det är väldans fint :) just nu kollar jag på How I Met Your Mother, ska snart ta och göra mig iordning innan annie kommer hit och vi går till bussen :)
hanna and annie.. PiiiiiiMP, typ :)  rättså oseriös bild måste jag tillägga med..
puss

början på en liten sammanfattning av 2009 :)

2009 har haft både sina för och nackdelar :) i början var det vällan inte helt okej.. men sen i slutet av våren har allt varit på topp enda tills nu :)
här är lite bilder från 2009 (fler kommer innan nyår):
ellen, david, gotland och ida <3
malin & jag, demi & jag, annie och jag & arvid <3
demi & jag (igen), arvid & jag, bror & jag  och annie <3
flera bilder från -09 kommer inom kort :)
puss

chill

hejhej. idag har det blivit att åka in till staden med familjen och handla de sista julklapparna. hyrde också 4 filmer innan vi åkte hem ;)  just nu sitter jag och kollar på simpsons, men ska snart färga håret. skriver sen, lägger kanske ut en bild med :)
puss

loooov

då var det lov nu då ja, duktigt härligt!  ikväll blir det att grannarna kommer hit, imorn blir det att fara in till staden, får se om nån hänger med sen.. och på söndag drar jag till arvid :)
puss

Dagens låt.

Whatscha Say - Jason Derülo

jullov snart :*

förlåt.
har inte skrivit på ett tag, men jag har inte hunnit. det har varit så mycket med skolan, de sista proven, de sista inlämningsuppgifterna och allt sådant och sen har jag bara inte haft lust att göra nåt annat än att sova efter att jag kommit hem efter skolan.  är så sjuuuukt skoltrött, tack och lov att det tar slut imorn :> skoldagen imorn är rätt soft också, är bara jul"fest" eller vad man ska kallar det.   det ligger en massa med snö ute också, jag älskar det verkligen, det är så rent och vackert :)
snart är det jul och nyår, härligt :D
vet inte redigt vad jag ska göra på lovet..  blir allafall att dra till kalmar med annie, träffa arvid, träffa kompisar, fira jul och nyår och så, sen får jag se.. ta en dag i taget helt enkelt ;)
puss

snöööö

idag åkte jag till ronneby och träffade arvid, massa med trevligt :) vi cyklade ner till brunnsparken och gick runt där, fotade och pratade och så. sen började det att snöa! satan vad fint det var :D men sen cyklade vi hem och gjorde inte så mycket :)
jag har seriöst världens sötaste, snyggaste och mest underbara pojkvän,
jag lovar och svär.
puss

erik grönwall, vinnare av idol 2009

alla vet vällan redan, men det var ju erik som vann igår i idol :)  själv tyckte jag att det inte spelade så himla stor roll, för både erik och calle var bra, och det kommer förmodligen gå lika bra för båda två :) dock är calles röst mer till för lite mera rockiga låtar tycker jag, medan eriks röst er lite mer allround typ. :)
jaja , tyckte ni att rätt person vann idol då? :)

förlust..

kom precis hem från jönköping :) , har vart och kollat på fbk vs. hv71, tyvärr förlorade fbk med 7-1 :( , menmen, man kan inte alltid vara bäst ;) ,  innan matchen så va vi på a6 och shoppade. hittade en lång stickad tröja, ett par jeans och ett par öronhängen, köpte även en hv71 glögg till arvid, för jag är ju en så super snäll flickvän :) *känn sarkasmen*.  sitter just nu och kollar på nån film.. imorn ska jag lägga upp bilderna från hockeyn :D
puss


förlust :( 7-1

idol

är nog den enda bilden där jag verkligen är nöjd med mina ögon, :)
tycker verkligen att dom blev bra här.
men idag va det luciatåg i skolan med, det glömde jag nog att skriva innan :o  jag tycker jag såg ut som ett dagisbarn.. eftersom att jag inte får använda smink pga ögoninflammationen så ser jag mycket mindre ut med.. och sen stod jag på andra raden med längre folk både framför och bakom mig och med glittret på sned ._. , jaja :D,  just nu väntar jag på att få reda på vem som vinner i idol och sen ska jag gå och lägga mig :)  ska upp tidigt imorn, redan vid sju :( ,
puss

Skolan

hejhej :D , har profil just nu , det är ju inte direkt det roligaste man kan ha.. men sen har jag franska och det är ju det värsta man kan ha , så aa.. profil är nog ganska bra ändå :) sitter jämte världens mest sjukaste människa (amanda).  hon sjunger om att rasta fettet ._.  jaja. ikväll blir det att kolla på idol och sen lägga sig någorlunda tidigt, för ska upp tidigt imorn :)
puss
Vi är inga yuppies med feta cigarrer
Vi är yviga pojkar med för stora gitarrer
Vi är dom som vill ha allt.

doktorn

hejhej. :)  ligger just nu i soffan och kollar på vänner. pluggade nyss matte, duktigt av mig :) glömde dock bort att läsa i engelska boken så får göra det senare idag..  nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan åka ner till vårdcentralen så doktorn kan kolla på mina ögon. :(
puss

ttorsdag'

är fortfarande sjuk :(  sitter och pluggar matte just nu, ska snart läsa i engelska boken med. har inte varit utanför huset eller träffat nån sen i måndags, det börjar bli riktigt tråkigt :(
puss

Dagens fråga! :)

Vad önskar ni er i julklapp? :)

Själv önskar jag mig inte så jättemycket. Som ni ser önskar jag mig Lars Winnerbäcks skiva "Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen", pengar, en resa (helst Hawaii) och sen kläder :) Hittade den klänningen som är på bilden, tycker den är jättesöt :)
Önskar mig ju självklart att ha kvar mina kompisar, min släkt och min underbara kille Arvid också :)


Grand Squash & Gym

saknar faktiskt praon med annie lite.. det var så trevligt där även om vi bara fick städa eller göra ingenting i stort  sett :) men så fort jag har blivit frisk så ska jag tillbaka dit, fast för att gymma ist. har nämligen bestämt mig för att äta bra mat och träna mycket så jag får mig en fin kropp :)  toooooooooooooppen :D
puss

Knäckebrödsdansen talang 2009

haha , detta klippet är ju bara för härligt, skrattar åt det än idag :D

ica reklam

haha , jag tycker verkligen om denna :D  vet dock inte varför..


twilight

gomorron :)  idag när jag vaknade kunde jag inte öppna mina ögon, det var helt omöjligt så jag blev duktigt rädd och ropade på pappa. han fick följa med mig till handfatet så jag kunde badda mina ögon i ljummet vatten och så småningom kunde jag öppna mina ögon igen :)  men det var verkligen riktigt läskigt att inte kunna öppna ögonen..
men nu är det bättre, fast det svider och kliar, men jag kan allafall se :) ,  kollar på twilight nu idag igen, den är så otroligt bra. vill verkligen se new moon igen..
puss

alla vägar har sitt pris, så välkommen till världens coolaste paradis.


sjuk

blev sjuk igår när jag var i skolan och det har inte försvunnit ännu, så ligger hemma i soffan och kollar på vänner :)
längtar tills mamma kommer hem för hon skulle köpa med sig bubbelchoklad till mig, mums.. hihi :) ,  såg på twilight innan idag med, tror jag ska se den sen igen om det inte finns nåt bra på tv. längtar tills att new moon kommer ut som film :)  tror jag ska gå och se den igen på bio..
i helgen ska jag allafall åka iväg och se HV71 vs. FBK, tar systemkameran med mig då också så jag kan få några fina bilder att lägga ut här sen :)
puss

inget märkvärdigt.

har inte sovit alls mycket i natt, inte mer än nån timme. och självklart ska ju nån med doltnummer ringa och väcka mig så fort jag somnat sen på morgonen.. ._. idag har jag allafall vart i stan med mamma och bror. köpte inget speciellt, bara ett fint papper jag ska göra julkort av och en sak till stövlarna :) sen åkte vi ut till jämjö för att träffa kusinerna och kolla på utbyggnaden som moster och mattias har gjort, jättefint blev det :)  sen åkte vi hem och nu kollar jag på tv, medan mamma och bror julpyntar. snart kommer pappa hem också.
jag har verkligen världens sötaste kusin, lilla stina <3
puss

you make me fall in love

Hejhej :)
Har haft simtest idag på morgonen, det gick relativt bra, fick VG ;)  Sen blev det att dra hem och göra flexen. Går inte så bra direkt, för jag fattar inte :o  men senare idag blir det att åka ner till Lyckeby och träffa Demi :D
puss

första december.

Hösten är nu officiellt slut och vintern är här. Ironi och Johanna på bilden
där uppevid :)
Idag är det första december. Har varit i skolan, övat till luciatåget, vart på konfan med annie och sen ridit med annie, massa med trevligt :)  Märkte att det var ett bra tag sen jag red sist, för jag var rätt stel och kände mig allmänt ovan. Men det var riktigt kul, känner på mig att jag kommer vakna med träningsvärk imorn ;) Just nu kollar jag runt lite på datorn och dricker te. Senare ikväll blir det nog att läsa boken i engelskan och sen att sova. :)  saknar min arvid duktigt mycket..
puss

RSS 2.0