Är i skolan..

Har precis gjort ett franskatest, det gick inte så bra direkt.. På de flesta frågorna blev svaret "Aha, okej, jag fattar inte?". Efter denna lektionen har vi idrott tror jag, sedan 1½ timmes lunch, bild och sedan engelska. Arvid kommer hit till skolan och möter mig och sen så åker vi hem till mig. :)
puss

bilden talar för sig själv..♥


Kommentera bra låtar/artister/band!

mm, gör det nu :)

Look me in the eyes and tell me you love me... ♥

Idag har det inte hänt så mycket ännu, har bara varit i skolan, åkt hem och ätit nudlar. Funderar på att ut och gå en runda lite senare i rask takt så man går ner lite i vikt :)
puss

Det var rätt hemskt det som hände på hockeyn i söndags..

Sammanfattat:
43 sekunder in i tredje perioden gör Belin sitt 7-0 mål, strax efter så åker han och en spelare från Kungälv in i sargen. Belin får ont i sin svanskota medans Kungälvspelaren åker med huvudet före och får föras till sjukhus med ambulans. Kungälv spelaren vaknar upp på lasarettet med känsel i kroppen och hjärtskakning. Han fick lämna lasarettet och åka med bussen hem till Kungälv igen.
puss

En helt vanlig fast ovanlig dag.

Har sovit hos Arvid från igår till idag, var jätte trevligt. :)  Somnade dock vid 20 på kvällen och vaknade igen vid 23 och sen va vi vakna en liten stund och nästa gång jag vaknade var klockan runt 9. Imorgon blir det att åka till skolan och plugga.
Jag vill verkligen bli blond snart igen, saknar det.. :/ -Bild från i somras som Ellen (http://ellenstjernholm.blogg.se/) tagit på mig.
puss

unwritten

Rädsla är en känsla som man känner vid hot eller riskfyllda situationer, både äkta och inbillade. Rädsla kan också förklaras som ett extremt ogillande av situationer, tillstånd, saker, människor och liknande, till exempel mörkräddhet. Rädsla varierar kraftigt från person till person, och kan sträcka sig från en mild känsla av oro till extrem rädsla..

disco @ galären.

Sitter just nu i skolan jämte annie och gör i stort sett ingenting. Om ca 1 timma kommer mamma med mat till mig :)  sen blir det ju då att vara DJ från 18.00-22.00.
puss

ttorsdag'

Idag var det en relativt lugn dag i skolan, vi labbade och skrev lite inom biologi. Sen blev det att dra hem till annie och sätta ihop en låtlista med massa bra musik till imorn, eftersom det ska vara "fest" för de små på skolan ;) missade tyvärr khk vs. mörrum, saknar att gå och se hockey, har inte gjort det på länge :/  i helgen blir det att träffa arvid :)
puss

http://gratisbio.se/

Har precis blivit medlem på http://gratisbio.se/. Det verkar vara en jättebra sida där man enkelt kan tjäna ihop poäng, toppen :)

Rekommenderar att bli medlem där, särskilt om man har blogg.

Love story - Taylor Swift

den är så sjukt fin..

hanna hjärta arvid

you'll be the prince and i'll be the princess, it's a love story, baby, just say yes.

haha

förlåt, men måste bara tillägga att Orlando Bloom, han ni, han är snygg han.
såg honom precis i filmen Pirates Of The Caribbean när jag bläddrade mellan kanalerna. jag lovar att typ alla tjejer håller med mig. mohahaha.  detta var minsann ett onödigt inlägg.
puss

hemma från sälen :)

hejhej. kom hem från sälen i natt vid 2 tiden och eftersom att jag inte har sovit mycket de senaste dagarna och kom hem så pass sent så fick jag stanna hemma idag :)  har inte gjort så mycket idag, utan har bara packat upp och kollat på tv.
det va riktigt trevligt i sälen och jättekul att åka skidor. jag orkar inte skriva ner allt som hände, så kan ta det viktigaste. vi var på lindvallen och åkte skidor, jag åkte mest med kajsa och vi fotade en massa och sen åkte vi en halv svart backe, läskigt :o men har haft det bra utöver att mina knän förstörde 70% av resan..
nu blir det att se på svenska idrottsgalan.
här kommer tre bilder från sälen med, enjoy.
uppe från sittliften
jag
kajsa och jag.
puss

har huvudvärk..

kom hem efter några dagar i helsingborg med arvid och hans familj igår. det va riktigt trevligt där och jag är redan trött på karlskrona.. men jag saknar att ha hjärtat runt omkring mig, det är så tomt.. :(  köpte allafall Lars Winnerbäcks skiva "Singel" och ett par oäkta uggs.
idag har jag inte gjort någonting, förutom att sova :)  har nog sovit 12-13 timmar, sköööönt.  de kommande veckorna blir det att åka till Kosta mamma och bror (och arvid?), åka till Sälen, åka till Lund (kanske), spa med arvid, pierca navlen, osv. :)
jag ska samla mina krafter och göra nånting stort för dig..
hanna älskar sin arvid, ♥
puss

tvåtusentio

då var det ett nytt år och nya möjligheter. detta året blir det bland annat att åka till Sälen, Grekland, Öland och Sthlm, fylla 16, hålla mitt nyårslöfte (gå ner i vikt, inte äta så mycket onyttigt och börja träna), hitta ett jobb, träffa många folk och mycket mera :)
nån som har ett nyårslöfte som dom ska försöka hålla?
puss

haha , toppenbra (y)


RSS 2.0