new moon

Har vart och sett på New Moon med mamma nu ikväll. Shiiiiiet, vad bra den är :o , Helt otroligt! Vet inte hur mycket tårar som rann ner för mina kinder, så sorglig men ändå så bra.. :')  Alla som inte har sett den måste gå och se den bums. Jag kan gärna följa med och se den igen :D Kommer säkert att ta lång tid innan den kommer ut , dumt :/  menmen, nu ska jag gå och göra mig iordning. Hoppas alla haft en bra dag :)
puss

en liten sammanfattning av helgen :)

I fredags efter skolan tog jag tåget till Arvid och där mötte han mig vid tåget, sött <3  vi kollade på tv, gick ner till Willys och lite så.
I lördags vaknade jag upp jämte hjärtat och då blev det att göra sig iordning och sen åka tillbaka hem igen. Sen på eftermiddagen åkte jag och familjen till Karlshamn för att fira jul med kusinerna och farmor och farfar, eftersom kusinerna är i Frankrike över julen. :)
Idag händer det inte så jättemycket, ska på bio med mamma, New Moon! :D Men just nu kollar jag på Paris Hilton's British Best Friend. ;>
puss


Lars Winnerbäck och Grand Squash & Gym

Här kommer lite bilder från i söndags! ;)
Det var otroligt bra, riktigt härlig stämning. Man kunde verkligen inte vara stilla, särskilt inte när han sjöng "Solen I Ögonen" (allafall så kunde inte jag det..).

Men idag har jag inte gjort så mycket. Vart i skolan, lunch med Malin och Elise på Redlight, hämta gymkort och squashkort på Grand Squash & Gym med annie och sen konfa i Lyckeby. Gjorde det jag brukar göra, äta ostsmörgås och prata skit ;d  men nu är det allafall bestämt att jag, Kajsa och Simon ska följa med till Sälen , toppen :D
Senare ikväll blir det att kolla på House. :)
Jag saknar min Arvid och längtar verkligen till helgen ♥
puss

organisk kemi med mattemartin

sitter i skolan och har no. är duktigt trött efter lars winnerbäck konserten, men gud vad bra det var!  helt sjukt ju :o  han är en av mina gudar , helt klart.  längtar till helgen då jag äntligen får träffa min lilla ängel igen <3 men nu ska jag koncentrera mig på lektionen och så skriver jag mer om lars winnerbäck konserten senare idag om jag hinner :)
puss

hanna ♥ arvid

har inte bloggat nu på några dagar, men har inte redigt orkat :/   man blir trött av att inte göra nånting på praon :o  menmen.  igår åkte jag till min arvid och har sovit där tills idag :) ,  fick ett otroligt fint halsband som ett slags förlåt. men älskling, jag har redan förlåtit dig och glömt det, men tack så jätte mycket för det fina halsbandet, jag älskar det :)   imorn påbörjas sista veckan av praon, sen är det äntligen slut (y) , och på tisdag blir det att ta sprutan :o :(
jaja , sitter just nu och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik :) , jag tycker det är mycket..  hmm..  intressant? nejmen det är kul :) , pratar även med massa snälla folk och lyssnar på härlig musik :) skriver mer imorn.
puss

grand squash & gym

sitter här på praon med annie :)  har bara suttit här och pratat hela dagen och sen till lunch blev det baguetter och cola (y) ,  vet inte redigt vad jag ska göra ikväll, så får se :) längtar till helgen!
puss

greys anatomy <3


snart börjar greys anatomy :D , det är ju typ världens mest underbaraste program, jag älskar det!! <3
puss

khk vs. nybro

3-1 står det än så länge i hockeyn mellan khk och nybro! :)

hockey

me
ikväll är det hockey, khk vs. nybro :) ,  dessvärre kan jag inte gå, pga att jag har vart sjuk och inte hunnit bli helt frisk ännu :/  praon idag va vällan helt okej. till helgen blir det att rida annies häst möjligtvis och sen åka till älsklingen :) <3
puss

på bättringsvägen (y)

hej.
har inte bloggat på ett tag nu pga att jag har vart sjuk. troligtvis var det svininfluensan och nu är jag riktigt förkyld :( ,  men igår började praon, praoar på ett gym med annie :)  vi får inte göra nånting typ, mer än att sitta på en stol.. menmen :) , jag saknar min arvid.. :( <3   imorn blir det prao och sen hockeyn kanske :) kollar på scrubs nu (y)
puss

aik är svenska mästare

jahapp, då har vi bevisat det, aik är verkligen svenska mästare , grattis :)  bilderna som jag tog idag på annie och johanna blev jättebra, och med lite redigering kan dom bli ännu bättre :) , lägger upp bilderna när jag har tid, för hinner inte nu ikväll :/ .  jag saknar min arvid..
puss

sista dagen på lovet

ska dra upp till allén vid bastasjö idag vid.. två tiden kanske och fota annie och johanna när dom rider. just nu sitter jag och kollar på en av världens bästa filmer, nämligen twilight! :D ska snart göra mig i ordning och så.  vet inte redigt vad jag ska göra sen idag, så får se :) bilder från idag kommer sen.
puss

RSS 2.0