dagens fråga.

Ni vet ju vad jag ska göra på valborg, men då kommer frågan...
Vad ska just du göra på valborg? :)



Öland imorgon

Ja, som ni nog vet vid detta laget så ska jag ju åka till Öland imorgon med Ida och hennes familj, men nu följer även min bror med. :)  Vi ska ta årets första dopp och fota en massa. ;)  Men eftersom jag är där så kommer jag tyvärr inte att kunna blogga förrens på söndag.. Men jag lovar att blogga så fort jag kan ingen. :)
Bild från Öland förra året. :)

dagens låt.


en helt vanlig torsdag. ;)

Håller på att arbeta med flexen, det går bra, fast jag behöver pappas hjälp till att peka ut lite bergskedjor och sådant. :)  Ikväll blir det som vanligt att ta det lugnt och vila upp mig till imorgon, för då drar jag till Öland direkt efter skolan. ;)

nudlar och grey's anatomy.

Hejhej.
Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, vi hade bara HLR och sen flex, men jag tänkte göra flexen här hemma. ;) Är inte så mycket, bara att öva in världskartan, gott. :)

trött och har huvudvärk..

Hejhej.
Kom hem för ca en timma sedan, men har inte hunnit blogga förrens nu. Idag fick jag tillbaka två arbeten i svenskan, fick VG på båda två, underbart! På tal om VG så hade jag VG i so tills våran so-lärare blev pappaledig och vi fick en "vikarie", som sänkte i stort set ALLAS betyg.. Jag fick G på ett prov, så då sänks tydligen mitt VG till ett G (och jag som fått VG i allt inom so tidigare, så är lustigt att ett prov påverkar allt så mycket...). Så nu ligger jag på gränsen mellan G och VG tack vare henne... Måste få VG på alla uppgifter och prov nu för att få VG i slutbetyg i so...  Ska snacka med våran so-lärare imorgon igen, för detta är f*n inte acceptabelt!

dagens bild


vg på redovisningen, gott ;)

Hejhej.
Jag har ingen vidare lust att blogga särskilt mycket idag, så blir ett kort inlägg. Idag hände det inte mycket i skolan, hade so-redovisning som jag fick VG på, gott. ;) Senare idag blir det att ut och gå fort med mamma och sen kolla på tv och bara ta det lugnt.  Fick ett sms från hjärtat idag, i det stod det ungefär såhär: "Hejsan sötnos:) vill bara meddela att allt är bra med oss och att det närmaste en haj jag kommit är fisken jag åt till frukost. :) saknar dig, hoppas du har det bra:) det är 27 grader i luften och 21 grader i vattnet vi hörs hjärtat:) hälsa alla där hemma:) älskar dig mest<3 kyss<3<3<3". Jag saknar dig också..♥

tränat :D typ...

Har precis varit ute och gått i raskt tempo med Annie. :)  Gick i kanske.. 45 minuter?  Är rätt säker på att jag kommer att ha träningsvärk i benen och rumpan imorgon. ;)  Ska försöka ut och gå i raskt tempo varje dag och så ska jag försöka gymma med. :)  Måste få upp min kondition och komma i form till stranden...

dagens låt.


dagens hanna :)

Dagens humör: Pigg och på G. :)
Dagens mående: Sådär.. Arvid har åkt.. :(
Dagens borde: Röra på mig :o
Dagens frisyr: Det vanliga (plattat och tuperat hår, med snelugg).
Dagens smink: Foundation, rouge och mascara. :)
Dagens klädsel: Jeans-tights från Cubus, vitt långt linne från GT, vit t-shirt som det står "LOVE ME LOVE YOU" på från H&M och grön Adidaskofta från Turkiet. ;)
Dagens planer: Gå en runda.
Dagen materiella vill ha: Pengar som vanligt ;)  och en iPhone..
Dagens fundering: "Vart ska jag gå?"
Dagens beroende: Arvid ♥
Dagens tråkigaste: Att Arvid åkte iväg..
Dagens längtan: Sommaren!
Dagens superlängtan: Arvid ♥
Dagens tidning: BLT (Blekinge Läns Tidning) och Frida.
Dagens låt: You And Me - Gustaf Spetz.

...

Hejdå älskling. Kommer sakna dig sjukt mycket.. Skynda dig hem igen och låt inte något dumt askmoln stoppa dig från att komma hem hit. ♥  Hoppas att du kommer att ha det riktigt kul där nere och att ni får ett underbart väder. :)  Puss.

nyss hemkommen.

Hejhej.
Kom nyss hem. Sitter och smsar så mycket jag kan med hjärtat nu innan han ska hoppa på planet. Jag kommer sakna honom så mycket... Vet inte redigt hur det ska gå att inte kunna prata med honom på så länge...  Menmen, tänk vad mycket vi kommer uppskatta varann sen när han kommer hem igen. :)  Hoppas bara att det inte kommer något nytt askmoln... Åh, dumma Island! :o  Ikväll blir det att ut och gå jättefort (måste komma i from för stranden)! :)

svenska mästare 2010.

Som nog många har sett så vann igår HV71 sm-guld. Även fast det är ett lag som jag absolut inte håller på, så var de värda att vinna. De har spelat bra och haft en bra säsong. Det avgörande målet som gjorde att HV vann gjordes av Teemu Laine 4.19 minuter in i sudden death. Detta är deras fjärde sm guld, (1995, 2004, 2008 och 2010). De var som sagt värdiga vinnare, men jag tycker ändå att FBK skulle ha vunnit. ;)
Bild från aftonbladet.se.

dagens bild.


hanna hissar och dissar!

Vädret. Vädret idag är helt underbart! Har legat ute i solen i ca 1 timma och fått färg under ögonen och lite nedanför halsen, underbart! :)  Och solen är bra för min piercing. ;)
Öland. På fredag tar jag och drar till Öland med Ida och hennes familj till på söndagen. Awesome! ;)
Spa. Var ju på spa med Arvid igår, det var så mysigt och lugnt, vill verkligen dit igen. :)
• Personer som röker. Åh, det är bara så äckligt! Får ont i huvudet bara man står typ.. 5 meter ifrån dem.. Särskilt dissar jag störande 96or, 95or och 94or som tror det är "häftigt" att röka.. Herregud, VÄX UPP!
Vara utan hjärtat i en vecka. Jag kommer att sakna dig sjuukt mycket... Du måste komma hem snart igen och om det kommer ett nytt askmoln tycker jag att du kan simma hem igen. ♥
Ca 2 månader kvar och ingen träning.. Det är ca 2 månader kvar till stranden, men jag har fortfarande inte börjat träna. Åh.. Jag får ta och träna imorgon..

bilder från 16/4

sweet sixteen!
David med min thailändska groda.
Malin, Emma och Ida.
Den stora fina rosen som jag fick av Malin M tidigare på dagen. :)
Annie är något förvånad..
Jag och Amanda. Blev SingStar och...
Guitar Hero ungefär hela kvällen. :)  (David på bild)
Ni är så vackra :*   Ida och Malin P.
Emma och David. Vi kollade i en skolkatalog från 80-talet och skrattade ihjäl oss, haha!
En bild på Amanda får bli den sista bilden. :)
Tack så jättemycket hörni, detta gör vi om snart igen! ;)

Mysig helg.

Hejhej.
Har precis städat rummet, innan det så var jag ute och solade lite. :)  Fick lite färg i ansiktet i alla fall. Idag var sista dagen som jag fick träffa Arvid, för imorgon åker han... Åh, det kommer bli jobbigt... Igår var vi i alla fall på spa, det var jättemysigt. :)  Badade i vanliga poolen, bubbelpoolen inomhus och var i ångbastun. På kvällen åt vi middag med Arvids familj och farmor och farfar, och sen kollade jag och Arvid på American Pie Beta House, det är lätt den bästa av alla American Pie filmerna! ;)  Innan jag tog tåget hem idag vid 14 så var vi och åt kebab, dock slog den inte Michels kebab. ;) Om man någon gång är här i Karlskrona och ska äta kebab, gå då till Michels, det är duktigt gott. Nehe, ska nog ta och sola lite till innan det blir alltför kallt. :)  Vi hörs!

stressigt..

Har precis packat klart och så, men ändå känner jag mig jätte stressad, men jag vet inte varför.. Duktigt drygt.. Snart ska jag i alla fall sticka iväg till tåget, tänkte bara skriva ett blogginlägg lite snabbt först. :)  Så, vad ska ni hitta på idag då? :)


Gratisbio.

Håller på att samla ihop poäng på gratisbio.se genom att vara aktiv, besöka hemsidor, värva folk och liknande. :)  Någon som vill bli medlem? Bara säg till i så fall, för då fixar jag så du får 75 poäng när du blir medlem. ;)
Bild från gratisbio.se

godmorgon :)

Har precis vaknat och ska snart ta och fixa ihop lite frukost. :) Är rätt trött, men jag vet inte riktigt varför.. Kommer förmodligen inte att blogga mer idag, vi får se lite hur det blir, med tanke på att jag är hos Arvid. :)

hanna hissar och dissar!

Spa med Arvid. Ska ju på spa med Arvid imorgon, det är definitivt värt att hissa! :)
Mig själv. Igår hade jag ju en hemma studie i svenska, och aa..  Jag tänker vara så självisk och hissa mig själv, för gud vad bra jag gjorde det, jag blev verkligen hel nöjd med mitt arbete. :)
S.T.C från Talang 2010. Herregud, hörde precis deras låt på tv, gud vad bra den var! :o Måste ha den sen alltså.. Hahaha.
Vädret. Jag vill dissa detta vädret som vi har. Det går fram och tillbaka hela tiden. Först är det soligt, sen regnar det, sen är det sol och helt plötsligt haglar det! :o
Fjortisar. Åh, herregud, behöver jag ens skriva något? Fjortis är ett beteende, ett j*vligt jobbigt sådant också..
Dyrt att åka tåg. Det är faktiskt rätt dyrt att åka tåg,.. Jag menar, 60 kronor för att åka tur och retur från Karlskrona till Ronneby, helt sjukt!

glömde skriva en sak...

Glömde skriva att jag och Amanda blev intervjuade idag av tidningen Commersen ang musikalen som vi har satt upp och ska turnera med vecka 21. Hon frågade självklart saker om musikalen, fotograferade mig och Amanda och lite från musikalen eftersom vi hade genrep idag.

vill åka iväg och fota någonstans..

Hejhej.
Kollar just nu på Talang 2010 och äter chips med min lillebror, är väl inte så jätteintressant, men det funkar. :)  Det har inte hänt så mycket idag. Ska snart packa tänkte jag, jag ska ju på spa med hjärtat imorgon och sen sova hos honom. ;)  Och på söndag bjuder han mig på kebab, gulligt va? :)
Jag är så himla sugen på att åka någonstans och fota..


230410

Hejhej.
Är duktigt trött... Sitter just nu vid Amandas dator i skolan och ska ha so snart. Jag och min grupp skulle ha redovisat vårt arbete idag, men eftersom han som har bildspelet och så är sjuk, så kan vi inte redovisa.. Hoppas att våran so-lärare förstår.. Vet inte redigt vad som händer ikväll, får se lite. :)

torsdag = flex

Hejhej.
Jag har precis gjort klart flexen (en flexibelstudie som vi har varje torsdag i 6 timmar istället för en vanlig skoldag). Idag skulle flexen vara 4 timmar lång, men aa.. Det tog mycket längre tid än det om man säger så..  Sov hos Arvid från igår till idag så tog tåget från Ronneby hem hit till Karlskrona och hade matte och sen åkte jag hem, för att sedan åka tillbaka till stan med mamma. Kollade på byxor, men dom satt inte så bra på mig, synd. :(  Hittade dock en tröja på Karlskronas nyöppnade KappAhl i Amiralen. Nu har vi alltså ett KappAhl i stan och ett i Vedeby, nödvändigt.. Sen har jag bara jobbat med flexen och nu blir det att kolla på Grey's Anatomy, gos. :)
Blev ett långt inlägg... Tack till er som tog er tid och läste i alla fall. :)

så kallad "engelska lektion"

Jaha... Har haft engelska i ca 20 minuter, men det är fortfarande ingen lärare här, helt sjukt.. Visst, våran ordinarie lärare är fast i Thailand, men hallå!  Skolan får väl fixa fram någon annan lärare eller någon vikarie som kan ha engelska med oss! :o  Åh, friskolor.. *suck*..

Lunch

Sitter just nu i skolan och har precis ätit pannkakor med Malin. :)   Snart börjar bilden, och eftersom jag glömde mitt block hemma så ska jag öva på att måla rosor.  Sen blir det engelska, men eftersom min lärare är fast i Bangkok så blir det vällan matte istället, precis som igår. ;)  I eftermiddag åker jag hem till Arvid och sover där tills imorgon, så vet inte redigt om jag kan blogga senare idag, får se helt enkelt. :)

dagens låt

Denna låten är riktigt fin och har verkligen ett budskap i sig, och det märker man gott och väl. Jag har verkligen fastnat för denna låten, den är så bra..

hanna hissar och dissar!

Blir en snabb hiss & diss innan jag kollar vidare på Grey's Anatomy. :)
Glassiären. Det finns nog inte någon godare glass än glassiärens glass.. mums.
Musik. Jag är helt beroende av musik, det är bland det bästa jag vet! Gick med i skolans kör idag med. ;)
Presenter. Jag vill hissa alla presenter som jag fått från i fredas till idag för att jag fyllt år, tack så mycket! :)
Sol +  blåst = inte okej! Nej, det ska inte behöva blåsa storm så man nästan fryser ihjäl när det är sol ute och nästan inga moln på himlen.
Skolan. Jag är så trött på den!  Tur att det snart är ett härligt sommarlov..
Tröjan från Gina Tricot. Har hittat en jättefin tröja från Gina Tricot som jag ville köpa, men så blev det ju inte, för den var ju jättekort i midjan så såg ju helt lustigt ut.. Åh, drygt!

Dagens låt.


jag ♥ dig

Arvid Sebastian Svensson
Va fan ska du bo så långt bort för?
Jag älskar dig.


jag saknar dig redan, jooobbigt..

Hejhej.
Jag vet, jag vet.. Jag har inte bloggat nu på någon dag, men jag har inte haft någon direkt lust till det.. :/  Har precis ätit och kollar just nu på Grey's. :)  Idag blev det skolan och att fira Ida Svensson som fyllde år genom att äta glass på glassiären. Hade vart super gott om det inte hade varit så kallt, haha. ;)  Sen tog Annie och jag och gick till Gina Tricot och sen tog vi bussen hem.  Finns inte så mycket att säga.. Jag är inte riktigt på humör för att blogga, saknar mitt hjärta så otroligt mycket...  Hoppas att vi ses mycket snart♥

16 år.

Hejhej.
16 nu då ja. :)  Sitter just nu i sängen med Arvid och äter popcorn och lyssnar på musik. Har fått en massa fina saker, som jag tänkte ta kort på och lägga ut lite senare. ;)  Vid 16 kommer alla gästerna och då blir det tacos, tårta och kladdkaka!

10 minuter kvar.

Hejhej.
Nu sitter jag och Annie här i min gosiga säng och väntar på att folket ska dyka upp. De bör vara här om ca 10-20 minuter ungefär. :)  Annie är jättehungrig och skriker efter mat som en liten bäbis. :o   (bebis stavas numera med Ä tack vare Annie).  Vi hörs senare kanske :)

Skolan..

Hejhej.
Blev inget bloggande igår, jag hade fullt upp med att öva inför nationella i matte och leta efter ett sommarjobb. :) Hade nationella i matte nu på morgonen, det gick faktiskt rätt bra, härligt va? :)  Sitter just nu i skolan och letar efter sponsorer med Amanda och Albin, vi ringer just nu till Scandic.  Slutar vid 15 idag, och då blir det att kolla med sommarjobb sen åka hem och städa och förbereda mig inför 16års festen ikväll. ;)
puss 

trött..

Jag är så sjukt trött just nu, känns som om jag ska somna när som helst.. Snart kommer David och då ska vi ringa till ****** och fråga om sommarjobb. :)

hanna hissar och dissar!

Åka moppe. Att åka moppe i solsken är faktiskt rätt mysigt.
Glass! Precis som att åka moppe i solen så är äta glass i solen mysigt.
Träningsvärk. Det är underbart med träningsvärk, visst så är det jobbigt, men träningsvärk är som en bekräftelse på att man har jobbat hårt.
Hårförlängning. Helt seriöst, varför har man hårförlängning egentligen? För att göra håret längre. Jo men då kan man väll ta och köpa en hårförlängning som har samma färg som ens eget, eller är det totalt omöjligt? :s  Och så kan man väll köpa mer än två riktigt smala stripor?  Man ser ju verkligen att det är fejk.. Varför inte vara äkta och låta håret växa?  Nej, diss på hårförlängning!
Avgaser. Jag åkte ju moppe hem med David och nu stinker min jacka, min väska och mitt hår av avgaser.. Inte kul..
Min mobil! Min mobil är verkligen värt att dissa, den funkar bara när den själv vill och smsen går bara fram då och då.. Åh, de på telenor sa att den skulle vara bra, jojo tjeeena...

en vanlig men ovanlig dag.

Hejhej.
Har nyss tvättat håret, det STANK avgaser eftersom David körde mig hem med sin crossmoppe, och det luktar fortfarande, uschk.. :o  Och i morse så körde Malin mig till skolan på sin moppe, den luktar ingenting.. :o Idag har det inte hänt så jättemycket väll, har vart i skolan, frågat om sommar jobb på ****** och ätit glass med David. :)  Just nu kollar jag på Grey's Anatomy och äter klementiner, vet inte redigt vad som händer ikväll, får se lite. :)  Imorgon blir det i alla fall att gymma! ;)

Polaroidkamera till salu?

Är sjukt sugen på att köpa en polaroidkamera! :o  Jag bara måste ha en, blir ju bara så coolt att ha till sommaren. :)   Någon som säljer en eller vet någon som säljer en?  Lämna en kommentar isf. ;)

101304

Hejhej.
Sitter här med datorn i knät framför tv'n och kollar på MTV. :)  För ett litet tag sedan pratade jag med Arvid i telefon, blir alltid lika glad när jag hör hans röst.♥  Idag har jag inte gjort något speciellt, bara vart i skolan och jobbat med profilen. Jag, Amanda och Albin har hittat lite andra potentiella sponsorer och kanske fixat ihop ett reportage i en tidning, toppen va? ;)  Imorgon är det fortfarande profilen som gäller, och sen vet jag inte direkt vad som händer efter skolan.. Förbereda inför fredag kanske? Vem vet.. :)

Hiss eller diss?

Vad säger ni? Pilotglasögon, hot or not?
Själv tycker jag att det är duktigt snyggt på en person som vet hur man ska klä sig. I'm saying hothothot!

hanna hissar och dissar!

Mina vänner, min familj och min pojkvän. Ni är alla helt underbara, ni finns där i vått och torrt för mig och kan alltid få mig på bättre tankar och bättre humör. Jag älskar er!
Våga gå utan smink. Att våga gå helt utan smink är definitivt värt att hissa enligt mig! Då har man ett bra självförtroende och bryr sig inte direkt om vad andra tycker om ens utseende. Det är starkt och underbart gjort, YOU GO GIRL!
Det fina vädret. Det är helt underbart väder ute! Solen skiner, fåglarna kvittrar, vitsippor har börjat ploppa fram och det börjar bli lite grönt här och där. Så himla gosigt!
Folk som tror att de är något. Jag tycker verkligen inte om överdrivna personer som tror att dem är något och att heeela världen kretsar kring de. Usch, de kan bara ta och dunsta, självupptagna personer är inget att ha.
Låga klackskor. Är inte det bland det fulaste som finns? Jag menar inte såna miniklackar som kan vara charmigt, utan de klackarna som varken är korta, långa eller normala, utan de riktigt konstiga och fula klackarna. Usch,..
Finnar. Alla har det någon gång, vissa mer och andra mindre, men alla har det någon gång. Om du har en enorm finne i tex pannan, tänk inte så mycket på det då, utan lev lika lyckligt och underbart som alltid! Och håll inte på att tryck och pilla hela tiden, då blir det bara fula märken och sådant!

ny kategori!

Har just nu skapat en ny kategori där jag tänker hissa och dissa lite saker. Hiss&diss-bilderna är tillfälliga tills jag har fixat andra, lite snyggare bilder. ;)

lycklig med träningsvärk

Hejhej.
Ligger just nu i sängen och kollar på Grease och känner av hur träningsvärken börjar att komma krypandes i benen och ryggen, mysigt! Har träningsvärk för var ute och red med Annie idag, det var så himla kul! Saknar verkligen hästarna.. måste hitta en medryttarhäst snarast... Eftersom träningsvärken gör en rätt trött så blir det nog att sova relativt snart.. :)
Grease, helt seriöst en av de bästa filmerna som någonsin gjorts!

skola

Sitter just nu i skolan och letar efter sponsorer med Amanda och Albin till musikalen som vi i nian håller på att sätta ihop.  just nu har vi fått Kronan som sponsor, men har flera andra på G. Adressen till bloggen om hur allt går med musikalen är http://galarenmusikal.blogg.se/... Nån som har förslag på företag som man kan ringa ang sponsring? :)

dagens hanna :)

Dagens humör: Jodå, det funkar. :)
Dagens mående: Är trött och fryser. :(
Dagens borde: Jag vet inte.. :o
Dagens frisyr: Det vanliga (plattat och tuperat hår, med snelugg).
Dagens smink: Inte lika mycket som vanligt, blev foundation, rouge och mascara idag ;)
Dagens klädsel: Jeans-tights från Cubus, lila långt linne från GT, vit spets t-shirt från Lindex och vit cardigan från GT.
Dagens planer: Chilla guldfisk.
Dagen materiella vill ha: Pengar!  Måste ha pengar...
Dagens fundering: "Hur dags ska jag ta bussen imorgon?"
Dagens beroende: Mobilen ♥
Dagens tråkigaste: Att jag gick upp så tidigt som 7...
Dagens längtan: Sova.
Dagens superlängtan: Arvid ♥
Dagens tidning: Någon av mammas skvallertidningar. :)
Dagens låt: Hultsfredsfestivalen - Björn Rosenström  (tagga inför sommaren)!

6 dagar kvar till..

SWEET SIXTEEN!


jag saknar dig...♥

Hejhej.
Har inte bloggat nu på några dagar, men har som sagt inte haft något speciellt att blogga om och så var jag hos hjärtat fredag-lördag, och dom har inget bra internet.. :/  Farmor och farfar har varit här sen igår eftersom mamma och pappa åkte på spa i Skåne på lördags morgonen och kom hem i förmiddags. I vilket fall som helst så fick jag två bikini överdelar och en bikini underdel av farmor igår, jättefina är de, kanske kan lägga upp en bild sen. ;)
Just nu så sitter jag här med datorn i knät och kollar på tv, finns inte så mycket att se. Saknar hjärtat också, önskar att han var här...

blogga!

Jag har kommit fram till en sak.. Jag har försökt att blogga varenda dag, även om jag vet att jag inte haft något att direkt skriva om så har jag tvingat mig själv att blogga. Hur kul är det liksom, man tröttnar ju till slut?  Inte för att jag har tröttnat, verkligen inte, men jag är rädd för att tröttna på att blogga, så jag har kommit fram till att jag numera bara ska blogga när det har hänt eller ska hända något roligt, eller om jag verkligen känner för det. Jag vill få tillbaka den där riktiga bogg-lusten igen! :) Imorgon kommer det inte bli något inlägg, för då ska jag till Arvid och ja.. deras internet är seeeeegt... Så blir att blogga på lördag när jag kommit hem igen, eller när jag har något att blogga om. ;)
puss på er alla! :)

flexen..

Hejhej.
Jag vet att jag inte har bloggat nu på två dagar, men i tisdags var jag sjuk så då hade jag ingen ork och igår så fanns det helt enkelt inget att skriva om.
Idag blev det att åka moppe med Annie till City Gross där vi skulle möta Malin, och därifrån så åkte jag på Malins moppe, för den går snabbare. ;)  Sen i skolan så gjorde jag en svenska uppsatts, det gick rätt bra tycker jag. Sen åkte jag och Malin moppe hem till mig och lagade syper goda pannkaker. :) Just nu så håller vi på med flexen, det går relativt bra, sen blir det att plugga matte och no. Väntar även på att Annie ska komma med, men hon kommer aldrig.. :o :(

sista lediga dagen.

Hejhej.
Igår skrev jag att hostan höll på att försvinna, jojo, eller hur... Upptäckte i natt att den inte var i närheten av att försvinna.. Gick och la mig vid 12 och somnade inte förrens vid 5 på morgonen pga att jag hostade heeela tiden.. :(  Sen skulle jag upp vid 10, så blev bara att sova i fem timmar. Strax efter 12 så åkte jag och pappa för att hämta Arvid vid tåget, vi har inte gjort så mycket idag, mest tagit det lugnt, kollat på film, ätit tacos och så. :)   Just nu så sitter han och spelar PS3 med min bror, så jag sitter här på golvet med datorn i knät så länge. :p Ikväll blir det att lägga sig tidigt efter som skolan börjar imorgon och jag inte fick någon sömn i natt... Puss :)

bräkne-hoby

Nu är vi här i Bräkne-Hoby och har precis ätit en god middag, och ska snart äta efterrätt. :)  Hostan har blivit lite bättre (nu för stunden i alla fall), så hoppas att den är nästan helt borta tills på tisdag när skolan börjar igen. ;)


förkyld..

Åh... jag är duktigt förkyld igen, jag som höll på att bli helt frisk nyss... Sitter och hostar oavbrutet och så skaver det i halsen, detta ogillar vi tycker jag allt. :(  Snart blir det att åka iväg, får nog ta lite mera hostmedicin..
puss, blir nog bäst med en kram :)




hejhej

Sitter här i soffan och kollar på Scrubs och äter lite från påskägget som jag fick från mamma och pappa igår. ;)  Snart blir det väl att äta lunch och börja göra sig i ordning inför kvällen, ska till Bräkne-Hoby. :)  Vad ska alla hitta på ikväll då? :)

hejhej

Har just gjort mig i ordning och tänkte slänga in ett snabbt inlägg här på bloggen. ;)  Ska snart iväg och fira påsk i Jämjö hos kusinerna, mysigt. Tror att jag tar med mig kameran faktiskt, får se lite. :)  Hoppas att alla har det bra och kommer att hitta på något skoj ikväll, så hörs vi imorgonbitti. :)

glad påsk allihopa! :)

Hejhej.
Pratade nyss med världens bästa Malin i telefonen, hon berättade att hon var i stallet och skulle ta en härlig ridtur i solskenet på den underbara hästen Bosse.  Åhh... jag är så avundsjuk.. Jag vill också ut och rida i solskenet och bara kunna mysa i stallet..  Och att dom från JRF (Johannishus Ryttarförening) inte svarar på mitt mejl om sommarhäst, fasten dom sa att dom skulle det, gör inte det hela mycket bättre..  Åh, jag saknar stallet!

hallåhallå :)

Har just ätit en riktigt god middag (grillad kyckling, potatis och sallad) och en ännu godare efterrätt. Det var någon tobleronemousse med hallonsås, super gott var det! :) Just nu sitter jag och kollar på Talang med bror, snart kommer väll mamma och pappa och gör oss sällskap också. :)

fredagsmyyyys

Sitter just nu här vid datorn och redigerar lite bilder som jag och hjärtat har tagit. :)  Igår så blev det att gå till Arvids skola och sitta där och vänta på att han skulle sluta. Sen blev det att gå hem till honom och ta det lugnt. :)  Idag så har vi kollat på tv och vart ute och fotat vid det gamla vattentornet i Ronneby, riktigt trevligt och fin utsikt (i alla fall på kvällen). :)  Här hemma har jag sen inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt och så. :)
hanna ♥ arvid

falsksanning + rosanna = sant?

Ja, som de flesta nog har sett så har Amirs kompis Rosanna utgett sig för att vara den personen som driver bloggen falsksanning (en skvallerblogg om de stora bloggarna, http://www.finest.se/FALSKSANNING). Jag vet inte redigt vad jag ska tro om detta.. Jag menar, det skulle ju kunna vara så, men det kan ju även vara ett samarbete mellan gaybloggen och falsksanning (plus Rosanna) för att de alla ska få fler läsare.. Vem vet?  En del av spänningen med falsksanning var ju att man inte visste vem som drev bloggen, så jag hoppas faktiskt att det inte är Rosanna som driver den. Det var i alla fall min åsikt om det hela. ;)

just de...

Glömde att lägga ut en bild på det nya håret, så det kommer nu. ;)

första april.

Hejhej.
Vaknade strax efter 8 idag pga att någon höll på att såga ner ett träd...  Jag som hade tänkt att sova lite längre idag.. :(  Har i vilket fall som helst ätit frukost precis och sitter nu och kollar på tv. Snart blir det att göra sig i ordning och packa. :)

RSS 2.0