vill haa... ♥


• Parfymen Naomi Campbell Cat deluxe at night
• Arvid
• Pengar
• Stativ till systemkameran


förlåt.

Förlåt för bloggpausen men jag har fått virus på min bärbara dator så det går inte ens att gå in på internet.. :(  Pga det har jag inte bloggat för jag tycker att det är sååå drygt att blogga från den stationära datorn.. Men har inget annat val, bättre än inget, eller hur? :)


fan..

Skulle ringa hjärtat nu ikväll men hinner inte, är duktigt besviken på mig själv... Jag ville ju verkligen prata med honom... :(♥

snart är jag där igen. :)


11 månader med hjärtat

11 underbara månader med världens finaste pojk idag, hihi. ♥  Jag älskar dig. :)
~
Hade praktisk hemkunskap idag på morgonen, lagade potatisgratäng, tsatsiki och kycklingspett med Julia och Elicia, riktigt gott blev det. :)  Sen dekorerade vi även en tårta, våran blev självklart super god! ;)   På understa våningen var det skivad banan med riven choklad, på andra våningen var det jordgubbssylt och överst var det grädde gelehallon, vindruvor och smält choklad, såååå gott!  Sen hade jag lunch och två lektioner och sen slutade jag. Då beställde vi biljetter till Håkan och sen hämtade dem, underbart. :)  Jag längtar redaaaan...
Min bit av tårtan vi gjorde idag. :)  (mobilbild).

Sitter här i soffan med en biljett nu. ♥

Idag bokade jag och Ida varsin biljett och så var vi och hämtade biljetterna för ett litet tag sedan. 13 november på hovet , då smäller det. Håkan Hellström, fucking freaking awesome!

Beställd!

Beställde nyss hem denna otroligt fina klänningen, hoppas att den kommer snart! :D  Lägger ut en bild så fort jag har fått hem den då. :)
159:- från bubbleroom.se.

movietime!

Sitter just nu och kollar på Sex And The City med mamma.  Installerade nyss det nya office-paketet och photoshop som hjärtat hjälpte mig med, tackar. :)  Jag är inte riktigt på humör för att blogga om helgen just nu, så jag gör det sen imorgon eller något.  Hoppas att eran långhelg har varit bra, det har i alla fall min varit. :)

för fyra timmar satt jag i ditt knä, jag saknar det.

bråttom

Hejhej. Emma har precis stuckit har ifrån och snart så måste jag och Amanda springa till bussen för vi ska in till stan. :)  Senare idag så ska jag till Arvid och vara där till på söndag, och jag ska verkligen försöka blogga medan jag är där denna gången! ;)  Hinner inte berätta om kvällen eller svara på kommentarer just nu, så får göra det så snart jag kan. :)
Puss


ensam..

Nu har mamma, pappa och bror åkt för att fira min kusin och jag sitter här och väntar på att Amanda och Emma ska komma. :)  Hoppas de kommer snart, tycker inte om att vara ensam...

taggar inför ikväll :)

Har precis ätit och sitter just nu och planerar lite inför ikväll, kommer bli kalas kul! :D  Var innan idag och handlade med mamma, bland annat lite saker till ikväll, en foundation och så hittade jag två kalas snygga linnen. :)  Har i alla fall skalat morötter, hackat dem och lagt dem i vatten och om någon timma så blir det att fixa gurkan och dippsåserna med. ;)
Jag och Amanda i Stockholm vid denna tiden förra året. :)


godmorgon. :)

Vaknade strax innan 8 idag pga att en massa med fåglar höll på och skrek utanför mitt fönster...  Har ätit frukost och duschat så ska sminka mig och fixa håret nu och sen bär det av till maxi med mamma för att inhandla lite till ikväll. :)  Har alla sovit gott? :)

kollar på vänner i min stora sköna säng. :)

Ligger just nu i sängen och kollar på Vänner, smsar med Arvid och funderar på vad jag ska göra imorgon innan Amanda och Emma kommer. Blir vällan att städa, fixa med madrasser, köpa grönsaker med dipp och lite sådant, får se om det händer något mera. :)  Vet inte ifall det blir något mera inlägg efter detta ikväll, så säger godnatt nu så får vi se om jag skriver något mer. :)  Jaja, sov gott och dröm sött mina älskade bloggläsare, vi hörs imorgon igen.♥

sju saker du (förmodligen) inte visste om mig.

» Jag är rädd för fåglar. Det mest skrämmande med dem är att de kan bajsa en i huvudet..
» Jag har fyra piercingar, två i högra örat, en i vänstra och en i naveln.
» Jag och två av mina närmaste vänner hittar på "smeknamn" till olika folk så vi kan prata om dem i allmänhet.
» Jag älskar stora röda rosor och allt som har med romantik att göra.
» Jag älskar när det ösregnar och åskar, det är så mysigt, men...
» ...jag hatar när det blixtrar.
» Jag älskar att läsa, jag läser varje kväll.
Älskar allt som har med romantik att göra..



tjejkväll!

Imorgon blir det en tjejkväll med Amanda och Emma. :)  Filmmaraton med bland annat Twilight, New Moon (för Amanda har inte sett dem), Dirty Dancing och Top Gun, kommer bli en kalas bra kväll och självklart så ska allt dokumenteras i bilder! ;)

åska och blixtrar..

Det har precis åskat och blixtrat. Åska är super mysigt, men jag gillar verkligen inte blixtrar.. :(    Tur att det gick över relativt fort i alla fall. :)

hanna hissar och dissar!

Folk som sjunger och spelar på stan. Gick förbi en farbror (inte gubbe) idag på stan som spelade gitarr och sjöng, det är så mysigt och man känner att sommaren är på väg, helt klart värt att hissa! :)
Graffiti. Jag älskar graffiti! Det kan göra en tråkig betongvägg så mycket mer spännande. ;)  Tycker även graffiti på tåg är snyggt.
Ballonger. Asså, aa... De är mysiga och färgglada♥
Gråa tjocka moln. Jag hatar gråa moln, de bara förstör allt..
• Backslick på vuxna människor. Säger bara "USCHK!"
• Joggingskortill leggings. Jag hatar joggingskor till leggings, det är så himla fult!  Ni måste vällan ändå hålla med mig?

lite saker som jag inhandlade idag. :)

Köpte söta öronhängen från Gina Tricot för endast 19:-
Kanske ser lite bättre, kanske inte, haha. :)
Köpte även en halsduk från Gina Tricot för 129:-, riktigt efterlängtad var den. :)

100512

Hejhej. Kom nyss hem och sitter just nu och äter ett nyttigt mellanmål. Skolan var helt okej idag, hade ju då 2½ timmars lång so lektion innan lunchen och sen var det bara muntlig redovisning av en bok som jag har läst. :)   Fick VG på det. ;)  Innan jag tog bussen hem med Annie, Pontus, Erik och Cissi så gick jag och Annie in på Gina Tricot. Handlade ett par öronhängen och en halsduk, ska lägga upp bilder på det snart. :)
Mitt så att säga nyttiga mellanmål bestående av Apelsinjucie och yoghurt med äppelbitar i. ;)

sju saker du (förmodligen) inte visste om mig.

» När jag var mindre så hade jag glasögon, för då var jag närsynt och...
» jag var även allergisk mot mjölk och...
» jag var tjock när jag var liten, riktigt tjock.
» Det längsta förhållandet jag har haft är det jag har nu med Arvid, 11 månader snart. :)
» Jag har haft två bloggar innan denna, som jag la ner, och så har jag en annan blogg där jag skriver om musik och sådant. ;)
» Jag är inte så glad för att flyga, jag tycker att det är lite jobbigt i starten och landningen, men jag älskar att flyga över länderna på natten när det är molnfritt. :)
» Jag har varit utomlands minst 10 gånger. En gång i Thailand, Turkiet och Norge, två gånger i Grekland och Danmark och tre gånger i Frankrike.  Snart så ska jag till Grekland (igen) och tyskland! ;)

uuschk!

Min katt satt nyss utanför vår dörr med en död mus i munnen, viftade på svansen och väntade på att få komma in. musen bara hängde där och var alldeles blodig vid huvudet.. USCHK!!!  Jag älskar min katt, men fan vad äckligt! :o
Min lilla söta men äckliga kise♥

svar på tal. Haha, vad fjantigt det låter.

Bilden går lite utanför "ramen", men det är så att ni lättare ska se vad det står. :)
Fick en fråga från en så kallad "anonym"  (det roliga är att jag vet vem det är, hahah! ;))
1. Jag menar att det inte är snyggt på personer som inte klär i det. :)  Själv tycker jag att det är snyggt på lite längre personer med smala eller så kallade "normala" ben och så måste man ha något snyggt till det, gärna något som täcker rumpan! ;)
2. Skrev jag inte det?  På stan tycker jag minsann att jag skrev. :)
Hoppas du fick svar på det du ville. :)

hmmm...?

Vem av dom är det som ljuger egentligen? :o
För er som inte ser så har Hugo Rosas fått en fråga om ifall han har legat med Kissie eller inte, och på det svarar han "ja" hmmm..



hanna hissar och dissar!

Vädret. Som många gånger innan så hissar jag vädret, det är ju så underbart?! :)
Sommaren. Jag längtar så sjukt mycket efter sommaren och jag känner på mig att denna sommaren kommer bli en toppen sommar. ;)
Den vita tobleronen. Herregud, det finns typ inget godare godis! :o  Tack så jättemycket till hjärtat som köpte det till mig.
Leopard-leggins på "fel" människor. Vissa passar i såna leggins och andra gör det inte. Acceptera det och tänk efter två gånger innan du köper det.
• Blandat mönster. Jag tycker inte om när man blandat mönster. Som prickiga leopardmönstrade leggins, rutig "boyfriend" skjorta och rutiga strumpor... Jag såg det på stan idag, helt seriöst!  Uschk...
• Ingen kommenterar. Jag har rätt många läsare per dag, faktiskt. :)  Men det är inte så många av er som kommenterar. Jag är jätteglad och tacksam för att ni följer min blogg, men skulle bli extra glad om ni kommenterade lite. :)

kom hem?

Sitter och hoppar upp och ner medan jag väntar på att mamma ska komma hem så jag kan få visa henne en super fin klänning som jag hittat. :D  Vill verkligen ha den jättemycket!   Ni kan får se bild sen, beror lite på hur mammas beslut blir. ;)

Moppe dit och tillbaka

Hejhej! :)
Idag åkte jag moppe med Annie till skolan och hade... aa, jag vet inte vad för lektion.. :o  Sen var det lunch och hemkunskap, och sen körde Annie hem mig, gulligt av henne. :)  Vet inte redigt vad som händer idag, jag hade velat åka iväg någonstans, men det går inte tror jag... Så får ut och gå en runda eller något istället. :)
Vad ska ni bloggläsare göra idag då? :)

Puss

godmorgon :)

Jag har precis gjort mig iordning för skolan och ska snart gå ner till Annie så åker jag moppe med henne till skolan, chill! ;)  Här i Karlskrona är vädret toppen, solen skiner och just nu ser jag inga moln utanför mitt fönster, underbart. :)  Idag har jag två lektioner innan lunch och sen efter lunch har jag hemkunskap och sen bär det av hemåt. ;)  Men nu måste jag kila iväg ner till Annie. :)
Puss

godnatt

Nu tänker jag faktiskt stänga av datorn och bara ta det lugnt resten av kvällen, men bloggar imorgon igen. ;)  Sov gott alla söta bloggläsare. :)
Puss♥


hihi, hade tråkigt :)

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? En. Arvid Sebastian Svensson♥
Vad tycker du om kärlek? Det bästa som finns typ.
När kramade du någon sist? Någon gång idag :o Emma tror jag det var :)
Saknar du någon speciell person? Ohja!
Har du svårt för att bli kär? Det beror på lite..
Är du singel? Nej. :)
När fick du senast en komplimang? *tänker..* haha, nejmen idag tror jag. :)

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: nej jag är alltid vid fullt medvetande ;)
Gjort något riktigt dumt? Ja..
Gjort något du verkligen ångrar? Jo, tyvärr..
Åkt ambulans?
Bara på "skoj" i skolan :D
Gjort nåt olagligt? Nej, jag är så duktig :)
Fått din mamma att gråta? Jag vet inte..
Slagit ner någon? Råkade sparka en gammal klasskompis mellan benen i sexan..
Skämts över dina föräldrar? Haha ,aaa!
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja, bara när jag menat det. :)
Tar du droger? Aldrig i mitt liv!
Dricker du? Nej, faktiskt inte. :)
Vilka kläder sover du i? Trosor och en stor tröja. 
Vad hatar du verkligen? Dåliga dagar..
Varit kär? Jag är kär. :)
Är du ensam nu? Nej, pappa sitter också här vid tv'n :)
Vill du gifta dig? Är vällan lite för ung för att tänka på det, min jovisst. 
Vill du ha barn? Samma som ovan.

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag själv, men bortsett från mig var det Arvid. :)
Såg dig gråta? Oj.. Vet inte. :o
Fick dig att gråta? *pass*
Du delade en dricka med? Vet inte. :)
Du gick på bio med? Ojojoj, det var längesen :o  mamma tror jag..
Skällde på dig? Var säkert mamma. :)
Sa någonting till dig och vad var det? Hahaha , jag minns inte :D

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Ja, otroligt nog.
Kramat någon? Jajemen
Pussat någon? Ja, det har jag. :)
Köpt någonting? En fralla (y) 
Sjungit? Ja, hela tiden typ :D
Saknat någon? Ja, hela tiden det med..

JAG HAR:

Digitalkamera? Jajemen
Systemkamera? Ohja, Nikon D60 ;)
Telefon på rummet? Nej, den funkar inte :o
Egen dator? Yep
Könssjukdom? FAN HELLER!
Bra kompisar? Nej, jag har bäst kompisar :)♥

dagens låt.

Dagens låt är en låt som hjärtat visade mig för nån timma sen kanske, den är verkligen duktigt fin och nu vill jag visa den för er. :)


marabou polka

Har precis provat marabou polka, den var faktiskt riktigt god, påminner lite om marabou med mintsmak. :)  Sitter just nu och kollar på Håkans bar, han är så underbart dum ibland, hahahaha! ;)   Tidigare ikväll var jag ute och gick med mamma, vi hade en fin liten pratstund, hihi. :)




mja.. det är väl jag med min konstiga humor.


dagens bild :)

Dagens bild är en bild som jag tog innan idag i skolan. Jag satt och lekte med en häftapparat och gjorde små hjärtan av de där "klämmorna" som kommer ut ur den. :)   Emelie hjälpte mig sen så blev nog 50 stycken känns det som! ;)










förlåt för det korta inlägget tidigare, men...

Blev ett litet kort inlägg där, men var mest för att jag pratade med hjärtat och jag ville vara lite social mot honom. ;)  Idag har det vällan inte hänt så jättemycket, har bara varit i skolan. Det är en rätt chill skolvecka, eftersom vi inte går torsdag och fredag, och så går vi en timme mindre varje dag, underbart! :)   På torsdag ska jag fira min kusin och hennes pappa för att de har fyllt år och på fredag åker jag till hjärtat och stannar där till söndag. :)

Vad ska ni söta bloggläsare göra när ni är lediga då? :)









100510

Pratar med Arvid i telefon just nu. Vet inte redigt vad som händer ikväll, får se lite. :)   Vad ska ni hitta på då? 


godnatt :)

Nu ska jag ta och göra mig iordning och lägga mig i sängen och läsa lite. Men jag säger Godnatt nu för jag kommer inte att blogga mera ikväll tror jag. :)  Vi hörs imorgon i alla fall, puss!

även om jag varit med dig en hel dag eller till och med två, så saknar jag dig så fort du går...

dagens låt.


100509

Sitter just nu och håller på med ett hemkunskapsarbete, det går faktiskt rätt bra. :)  Jag skriver om Frankrikes matkultur och sådant, rätt kul eftersom jag varit i Frankrike ett antal gånger och kan lite av det. ;)  Snart blir det att kolla på tv och äta fruktsallad, mums! :)


Ta dagen som den kommer

Hejhej.
Sitter just nu i sängen och väntar på att golvet runt omkring mig ska torka. :)  Har precis dammsugit och torkat golvet nämligen, och snart ska jag bädda. ;)  Idag har det inte hänt så mycket, vaknade upp jämte Arvid, åt frukost, hjälpte honom med ett skolarbete och sen körde vi hem honom. :)  Vet inte redigt vad som händer i eftermiddag och ikväll, jag får se lite helt enkelt. Ta dagen som den kommer! ;)

lördag.

Nu har Arvid kommit och vi sitter här i sängen med varsin dator i knät, socialt va? Hahaha ;)  Vet inte riktigt vad som händer sen, blir allafall att kolla på Avatar. :)   Vad händer idag gott folk? :)

Flummbild + osminkad = kalas bra! :)

Blir vällan att göra sig i ordning snart och städa lite granna på rummet innan Arvid kommer. :)  Blir att se Avatar och äta vit toblerone! ;) Hahaha. :)

godmorgon! :)

Ojojoj, uppe såhär tidigt en lördagsmorgon.. Det är inte vanligt det! ;)  Vaknade egentligen klockan 8(?!) men följde med pappa och köpte frallor på Z-bagaren, godast i Karlskrona, haha. ;)  Har ätit frukost, kollat runt lite på olika bloggar och svarat på kommentarer, men nu slänger jag ut ett blogginlägg. :)  Vid tvåtiden kommer hjärtat hit, äntligen♥

det är dags för fredagsmys.

Sitter just nu och chillar lite framför datorn och väntar på att maten ska bli klar. :)  Tacos blir det, mums! ;)  Ikväll blir det bara att ta det lugnt och så med familjen, mys. :)  Imorgon kommer Arvid hit och sover här till på söndag, hihi, kalas! :)
Vad ska ni bloggläsare hitta på ikväll då? :)




magnus betnér

Hejhej!
Som ni nog vet så var ju jag och kollade på Magnus Betnér igår i konserthuset med Arvid och hans kompisar. Det var duktigt kul! :D  Betnér har ju sin stil och det är så jävla bra!  Fick hans autograf igår med, kan lägga ut en bild på mig med den sen kanske. ;)
Vad tycker ni, hot or not? ;)


kollar på grey's anatomy (a)..

Hejhej.
Har varit inne i stan nu och orienterat, haft NP i engelska och spexfoto! ;)  Allting gick bra. Det var rätt intressant att se vad alla var för något på spexfotot... Själv var man ju Elin Woods medan Amanda var Tiger Woods, haha! :D  Jag står då med en golfklubba över "Tiger" för att slå honom för att han var otrogen. ;)
Snart blir det att städa rummet och göra sig i ordning, för om en timma bär det av till staden igen för att äta och kolla på Magnus Betnér. :)

bussen om tio minuter.

Godmorgon sötnosar! :)
Jag har precis gjort mig i ordning för orientering och packat väskan. :)  Har ett rätt tajt schema idag, kan skriva upp det sen, haha! ;)  Ska gå till bussen om ungefär tio minuter. Hoppas att alla söta läsare mår bra och så. :)

greys

Om cirka en kvart börjar Grey's Anatomy (världens bästa program), sen blir det vällan att plocka ihop till imorgon och sen sova. :)  Blir förmodligen att följa med till Berlin ändå, det är så svårt! :o

TAGGA!!

Kolla på allt, det är värt det! ;)

Kebab och Magnus Betnér imorgon. ;)

Imorgon efter skolan blir det att gå på stan med Amanda ett tag och sedan äta kebab på Michels som har Karlskronas absolut godaste kebab! ;)  Efter det blir det att möta upp Arvid och hans kompisar för att gå och se Magnus Betnér. Ska bli grymt kul! :D  Sitter på fjärde raden, så det är bra platser med. ;)  Någon som ska dit? :)

mums!

Hejhej.
Sitter här framför tv'n och äter fruktsallad bestående av två kiwis, en banan och ½ äpple, så gott! ;)  Idag har jag haft nationella i NO, bild och svenska, rätt chill alltså.  Gick lite på stan efter skolan med Emma och Amanda med. :)  Idag så ska jag vällan ta och förbereda mig inför imorgon då det är orientering, nationella och spexfoto. :)  Om jag hinner så ska jag städa med...

två egobilder, hihihi.

Tänkte lägga in två "egobilder" från idag där man kan se hur jag ser ut i min "nya" hårfärg. :)  Den är ju inte så ny längre, men har bara lagt ut en bild på mig i blont hår tror jag.. Så lägger upp två stycken nu. :)  Ingen av dem är ju så speciellt seriös, haha. ;)  Ett kort där jag drar in kinderna och ett där jag blåser upp dem, toppen!
Fiiisk
Maawww! Ser något småtjock ut.. Hmpf.. Amanda tog i alla fall kortet under mattelektionen, haha! ;)

klassresan till Berlin.

Niorna på min skola har planerat att åka till Berlin, först var det London, men sen ändrade några jävlar till Berlin, vem vill åka till Berlin liksom?! Men i alla fall så anmälde jag mig till Berlin-resan, men den är så himla oplanerad och kaotisk och har alltid varit det (kommer förmodligen alltid att vara det med...), så jag ger upp, jag stannar faktiskt hemma! :)  Någon mer som ska stanna hemma? :)



Hejhej alla söta bloggläsare! :)

Idag har det vart en lite annorlunda skoldag (men det är det vällan alltid på galären...?) Var och kollade på någon acapella eller vad det heter, det var rätt coolt faktiskt. :)  Och sen vid 17tiden så fotades jag med KU, alla va finklädda utom jag, för jag hade ingen aning om att vi skulle vara det... Tabbe!  Ska ta det lugnt ikväll. ;)  Vad ska ni göra? :)

Svenska hollywoodfruar

Kollar just nu på Svenska Hollywoodfruar där Päivi har köpt en massa med leksaker som hon ska donera till behövande barn, snällt gjort. :)  Men min favorit är ändå Maria Montazami, hon är så himla underbar! :D
Vem är din favorit av Hollywoodfruarna? :)


hihihi

Har precis pratat med Arvid i telefon, har saknat honom sjukt mycket... Välkommen hem i alla fall hjärtat, hoppas du inte är brunare än vad jag är. ;)  Problemet är vällan dock att jag inte är ett dugg brun... Menmen. :)

dagens låt


dagens bild


www.gratisbio.se

GratisBio.se är en sida man blir medlem på och samlar ihop poäng för att sedan växla in dem till presentkort som funkar på många butikerna eller så kan man växla poängen till biobiljetter. Hur toppen låter inte de? Der är faktiskt otroligt enkelt och allt står på deras hemsida, där de förklara helt hur de går till på ett väldigt bra sätt (mycket bättre än hur jag förklarar det). Det räcker med att man loggar in en gång om dagen så får man ett poäng. Man kan även få poäng genom att skriva till andra och lägga till vänner, det är bara några klick. ;) Man får 50 poäng om man bli medlem "själv" eller hur man ska säga det, men om du blir medlem genom mig så startar du med 70-75 poäng, toppen va? :)

hejhej.

Sitter här hemma och kollar på MTV, har precis gjort klart biljetterna till våran musikal som vi ska börja sälja så fort vi kan. :) Fick just ett sms från hjärtat också, äntligen är han tillbaka här i Sverige. Gud vad jag har saknat honom! Fast saknar honom fortfarande...  Ikväll blir det att plugga till nationella i NO och fixa ihop lite saker inför spexfotot på torsdag. ;)

bilder från öland.

Tog många fler bilder, men lägger upp dem en annan dag. ;)

hemkommen från öland. :)

Kom hem från Öland för ett par timmar sedan, men mår inte riktigt okej, så har därför inte bloggat förrens nu.. :(  Och sen har jag också redigerat lite bilder som jag tog i helgen. ;) Ska lägga upp dem i ett annat inlägg strax. På torsdag är det spexfoto och jag och Amanda har värsta bra idéen på vad vi ska vara! Men det får ni inte reda på förrens på torsdagkväll eller på fredag. ;)

RSS 2.0