I see you everywhere around, I hear your voice in every sound.♥

Hejhej.
Kom hem för ett tag sedan, har varit och dansat afro-power med mamma och hennes jobbakompis, det var jättekul och samtidigt otroligt jobbigt om man tog i mycket. :o Kommer nog att ha en del träningsvärk imorgon, härligt faktiskt. Just nu ligger jag i sängen och kollar på Vänner, snart blir det att dricka te och äta glass med familjen. :)

puss

www.gratisbio.se

Bli medlem på gratisbio.se och samla poäng genom att vara aktiv, blogga om gratis bio, spela spel, mm. Samla tillräckligt mycket poäng och få till exempel ett presentkort i en klädaffär!

städastädastäda..

Hejhej.
Nu ser jag att designen till bloggen äntligen har fixat sig så som den ska vara, så nu tänkte jag ta och blogga lite om igår och idag (jag ska försöka ta det i en kort version). ;)
Igår: Var på IKEA med familjen. :)  Jag och min bror fick nya möbler till våra rum, jag fick ett nattduksbord, en golvlampa, en byrå, en sänggavel och en säng. Tror det var allt, hihi. Istället för en 0.90-säng som jag hade innan så blev det en 1.20-säng, massa mys med en stor säng. :) Strax efter 17 tror jag det var så kom Arvid hit och hjälpte oss att ta ner min gamla säng, ta ut allt ur rummet och sätta in allt det nya och koppla in tv'n och lite sådant, tack♥  Sen kollade vi på Melodifestivalen (som han hatar...) och sen efter ett tag blev det att gå och lägga sig.
Idag: Vaknade upp brevid Arvid idag och sen stack han vid 11-tiden ungefär.. Sen dess har jag fixat här på bloggen och fixat lite saker på mitt rum, som att lägga in kläder i byrån och så. :)  Snart blir det iväg och dansa affrodans med mamma och hennes kompis på Friskis & Svettis ;).  Det ska tydligen vara jätte jobbigt.. Härligt!
puss

J**** design!

Har suttit hur länge som helst och fixat med ny design till bloggen och sparat det gång på gång, men när jag nu klickar in så är det den gamla designen, duktigt sur blir man ju... Den nya designen är riktigt fin och jag hoppas att det fixar sig så jag kan ha den istället snart..
Arvid sov här i min nya säng i natt och just nu kollar jag på Twilight. Senare idag blir det att träna. :)
puss

bloggen görs om!

just nu håller jag på att göra om min blogg totalt, designe, header, jaa... allt.. så det kommer att vara rätt kaotiskt (?) nu ett tag, men ska försöka fixa det så fort som möjligt. :)
puss

Det var ett tag sen minsann.,

Hej.
Som sagt var det ett tag sedan jag skrev, men jag har helt enkelt inte haft någon lust till att varken skriva eller sitta vid datorn. Det har vällan inte hänt så jättemycket sen Alla Hjärtans Dag, mer än att jag just nu har sportlov och innan dess var klassen i Karlshamn för att spela upp de tre första scenerna ur våran pjäs. Jag har även piercat naveln och nu under sportlovet har jag träffat mitt hjärta en del och idag var David här för att göra klart idrottsprojektet. :)
Idag har jag även städat på mitt rum, burit ut mitt skrivbord, lådorna under skrivbordet, skrivbordsstolen och skrivbordslampan, för imorgon blir det att åka till IKEA och köpa nya möbler, och sen kommer hjärtat hit på eftermiddagen/kvällen för att sova här. :*
Just nu kollar jag på OS, sitter vid fb, bdb och gratisbio.se och redigerar bilder. Snart blir det vällan att lägga sig i sängen och läsa lite ur boken "Ljudet av ditt hjärta" som är skriven av Stephenie Meyer. "Ljudet av ditt hjärta" är en av alla fyra twilight-böckerna och det är andra gången jag läser den nu, riktigt bra är den. :)
Här kommer allafall en bild på min navel med:
puss

Låååångt inlägg..

Hejhej. Idag har det inte hänt så himla mycket, började 8.10 med NO och hade det fram till lunchen. Sedan blev det att fara med klassen på studiebesök, eller vad man nu ska kalla det, till moskén i Kungsmarken. Sen var det som alltid möte med KU, så blev att åka dit då med. Har duktigt ont i magen och hoppas att det går över till imorgon.. Imorgon blir det nämligen att åka till Karlshamn med klassen för att visa upp de tre första scenerna ur våran musikal och sedan kolla på några andra. Sen blir det att ta tåget hem, träffa hjärtat och gå på hockeyn. :) Och snart gott folk så blir det att pierca navlen också, redan på torsdag. :o spännande...
Känner att detta inlägget blev rätt långt, så jag avrundar här nu med att säga: JAG SAKNAR MITT BLONDA HÅR...!



puss

Alla hjärtans dag.

Igår var det Alla hjärtans dag, den firades med Arvid hemma hos honom. Jag fick en såndär gullig Miranda nalle och ett armband, av mig fick han Björn Borg 109, en liten vit nalle och gelehjärtan. Av mamma och pappa fick jag 200 kronor och en ask med chokladhjärtan. Dagen slutade dock lite mer annorlunda, absolut inte som tänkt.. Men aa, det är sådant som händer antar jag..
En sånhär Miranda nalle fick jag:

Ang inlägget under.

Jo, glöm inte att det som jag skrev i inlägget under är ett rykte jag hört från några och det behöver inte vara sant. Jag vet inte vad jag tror, men på något sätt så skulle det inte förvåna mig om det var sant.
Sorry!

Valli tvingas lämna KHK.

Atte Valli har tvingats lämna KHK efter vissa saker som har hänt.. Detta stod på KHK's hemsida http://khk.se/:
Karlskrona HK har av disciplinära skäl ombett Atte Valli att med omedelbar verkan lämna truppen. Av hänsyn till berörd part ämnar vi inte gå närmare in på orsakerna, utan nöjer oss med att konstatera att Valli inte följt den policy som gäller för spelare i Karlskrona HK.

Här vill de inte ta upp varför det har blivit såhär, men jag har av vissa källor hört att det är för att Valli har kommit full till tre stycken träningar, men detta är bara rykten så det behöver inte vara sant. Jag blev ju tillrättavisad av en annan KHK-spelare, ******** *********, när jag skrev detta på facebook, så därför skriver jag det här ist och i en annan och lite längre version. På Attes facebook har många skrivit att de tycker synd om honom och så, men jag tycker bara det är rätt åt honom, han får fan skylla sig själv.
Atte Valli, skärp dig nu. Men vi kommer att sakna dig, faktiskt.

En helt vanlig men ovanlig dag.

Hej. Idag har det inte hänt så jättemycket. Jag vaknade någongång vid 9 och därifrån till ca 12.30 kollade jag på film och tv, sen blev det till att sätta sig vid datorn och göra klart hemkunskapsarbetet. Men eftersom att jag inte kunde ta hem min skoldator pga att den inte har något batteri (bokstavligttalat) så blev det svårare än väntat... Fick sån panik sen för att det inte gick som det skulle så jag råkade slå huvudet i väggen. :( Men sen blev jag klar med det och nu sitter jag här och har inget att göra. Funderar på att fråga bror om han vill ut och skjuta raketer med mig. :)  Snart är det Alla Hjärtans Dag, så mysigt ♥   Det blir att tillbringa den dagen med älsklingen såklart. :)  Har köpt alla presenter till honom så nu är det bara att slå in dem som återstår, men jag tror jag ska be mamma göra det åt mig för jag suger på att göra sånt. :o
Kände att det här inlägget blev rätt långt, men så får det vara ibland :)
puss


hanna älskar sin arvid

www.gratisbio.se

Sitter just nu och försöker få ihop poäng på GratisBio.se :)  ett rent nöje att spela spel och sånt ;)

Planer för imorgon.

Planerna för imorgon är då skolan, tänkte att jag kunde köpa present till Amanda på lunchen med eftersom vi har 1½ timmes lunch, jag vet precis vad jag ska köpa (a). Sen efter skolan blir det att åka hem till hjärtat och gå en runda och så. Sen blir det vällan att ta tåget hem och öva till alla prov vi har kommande vecka. Vi har matteprov, soprov, musikprov och redovisning av det stora hemkunskapsprojektet, uschk vad drygt. :(   Just nu är det Bygglov på tv, ett helt underbart program tack vare Willy :D Sedan är det äntligen House igen, har längtat jättemycket efter det! Blir vällan att läsa och sedan sova, ska upp tidigt imorgon :)

längtar efter dig min underbara ängel


puss

Dagens fråga.

Sitter just nu och kollar på Greys Anatomy (ett av världens bästa program enligt mig), och därifrån kommer dagens fråga:
- Vilken/vilka är din favorit serie? :)

Ny klänning!

Kom hem för inte så längesedan, har varit och handlat med mamma. Vi gick in på Lindex en sväng med och där hittade jag en jättefin grå axelbandlös klänning som jag fick av mamma :)  ska använda den på min födelsedag och på Galären galan tänkte jag, fast med en liten kort kofta till, tror det blir rätt bra. Ska se om jag kan ta kort på den sedan och lägga ut den här. ;)
puss

Dagens fråga!

Hur har du tänkt att spendera Alla Hjärtansdag? :)


only you have the key to my heart..


RSS 2.0