blond igen

Hejhej.
Ligger just nu i sängen och kollar på Grey's Anatomy och olika bloggar. :)  Hade tänkt att packa till imorgon, men det orkar jag inte med, så gör det imorgon strax innan jag åker. ;)  Kan även slänga in en bild på mitt nya blonda hår då med. Tycker det blev bra, fast det blev alldeles för kort och enligt mig ser det fejk ut, men det är vällan för att jag är ovan..  Var i stallet med Annie lite ikväll också, guuuuuuuuud vad jag saknar att vara i stallet! :o  Måste hitta häst... Ska se om jag hinner blogga imorgon innan jag åker, för kan tyvärr inte göra det när jag är hemma hos hjärtat, deras internet är super segt.. :(   Men åker rätt sent, så hinner nog blogga. ;)

<3

JAG SAKNAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET MALIN, KOM HEM IGEN!!



hejhej

Har precis gjort mig iordning och ätit. :)  Blev gårdagens köttfärslimpa och potatis, urk..  Om ungefär en timma bär det av in till staden för att klippa och färga håret, (vet att jag skrivit mycket om det, men ser verkligen fram emot att bli blond igen)..














godmorgon. :)

Sitter just nu med datorn i knät och kollar på tv, åt nyss en härlig frukost som pappa lagade åt mig. :)  Så snällt, hihi.  Idag blir det att först färga och klippa håret och sedan träffa Annie. :)  Det var såååå längesen, har saknat henne jättemycket. <3

hjälp mig snälla rara söta? (a)

Alla som hjälper mig får en länkning och en överraskning. ;)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


bilder från idag.

Här kommer lite bilder från min dag med Ida i bastasjö. :)
Bubblor..



Det var fortfarande is på Bastasjösjön. Jag och Ida gick lite på den innan den började att knaka.. Kan lägga ut bilder på det sen. :)

Tog lite bilder med självutlösaren på kameran.

Slänger in en liten bild på mig med.



tralalalalalala

Nu ska jag cykla till tennisplanen för att möta Ida och sedan ska vi foooota. :D
puss

godmorgon!

Har precis ätit upp min frukost (vanilj yoghurt med skivad banan) och kollar nu runt på kompisars och andras bloggar. :)  Kollar även om något har hänt på facebook och bilddagboken. Idag blir det att träffa Ida och sedan åka ut till Jämjö kanske. :)

dagens bild

Fotade denna bilden innan idag, väljer den som dagens bild för jag gillar hur man ser bubblorna, hihi.

lite egobilder jag hittade på systemkameran...

OREDIGERADE!!
morrrrr...



pärlaaa...

Hejhej.
Nu sitter jag här vid datorn igen och kollar på Hollywoodfruar, hahahaha, en av dom kan inte ens dammsuga, trodde jag skulle skratta ihjäl mig när hon skulle försöka. Dock lyckades ju hon sen, och då var det nästan ännu roligare (ni som såg det fattar),. Innan så fick jag ett litet ryck och var bara tvungen att göra pärlplattshalsband! Höll nog på med det i nästan två timmar, hihi, så flickigt! I alla fall så tog jag lite kort på pärlorna med kameran, för hade inte så mycket att göra, och nu när jag förde över bilderna till datorn så upptäckte jag att jag hade bilder på mig där som jag ännu inte kört över till datorn och visat folket.. :o  Lägger in bilderna snart här på bloggen. :)

Hanna har en åsikt.

Såg detta på aftonbladet nu. Visst, jag respekterar att folk håller på med sådant, men jag skulle aldrig själv göra det.. Naturligt är äkta och snyggt, man lär ju inte lägga ner massa onödiga pengar på att spruta in klet i läpparna. ;)
http://www.aftonbladet.se/wendela/article6753245.ab

Följ min blogg via bloglovin'

Nu kan du följa min blogg via bloglovin'. :)  Allt du behöver gör är att klicka in på länken nedanför och sedan klicka på följ bloggen. :) puss
http://www.bloglovin.com/blog/1341284/walkinginkarlskrona

en annan fin låt.


dagens låt.


hejhej.

Har precis ätit en härlig lunch och ska snart kolla på film med bror och kusinen. Det blir att se Twilight för min kusin har aldrig sett den och han ville så gärna se den sa han, och jag ställer gärna upp på det. ;)  Sen bestämde vi oss för att se New Moon imorgon eftersom att han ska sova här och kommer förmodligen vilja se fortsättningen på Twilight. Lite senare idag blir det att fota och redigera bilder tror jag, får se lite. :)  Imorgon ska jag allafall träffa Ida "Majsan" Jönsson, toppen nice. :D

min favorit livräddare från Bondi, Harries!

Bilder från google.

Livräddarna på Bondi Beach

Hejhej. :)
Sitter just nu framför tv'n med datorn i knät och kollar på Livräddarna på Bondi Beach. Det är helt seriöst ett av de bästa programmen som någonsin gjorts! Det är duktigt intressant och även om det händer mycket olyckor så ser det ju bara så härligt ut där. Det är verkligen ett ställe jag ska åka till någon gång i mitt liv, och då ska jag minsann säga till livräddarna att dom gör ett suveränt jobb. ;)
Bilder på livräddarna från google.



Godnatt :)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är rätt trött och älskling har ändå somnat nu, så är inte så jättekul att vara upp längre.. :( haha :D Men jag bloggar mera sen imorgon. :)  Sov gott och dröm sött allihopa!

20 dagar kvar till sweet sixteen!

Sitter just nu och planerar min födelsedagsfest som jag ska ha med kompisarna dagen innan jag fyller år, PARTYPARTY! Skriver även med Ida via facebook, vi kommer förmodligen att ha ett "foto-krig" under partyt och se vem som kan lägga ut flest bilder på den andra dagen efter, haha. :D         Vet verkligen inte vad jag önskar mig dock.. :o  En som har frågat tusen och återigen tusen gånger om vad jag önskar mig och att jag måste berätta vad jag önskar mig är min kära Arvid, men jag vet verkligen inte vad jag ska önska mig... Ett presentkort på någon affär kanske, fast det känns så tråkigt i slutändan.. :/  Får se om jag kommer på något, nån som har nåt förslag på vad man kan önska sig?  Min kompis Emil tyckte att jag kunde önska mig att få gå på spa eller bada med delfiner, haha, jojo visst. :p

haha, den må va gammal, men den är så bra :D


dagens (underbara) låt


rain go away, come again another day.

Åh, det har precis börjat regna och det bara öser ner.. PLUS att det haglar!  Jag menar, vafan, det kan vällan inte hagla nu heller?! :o  Det är vid såna här tillfällen som man vill kolla på en mysig film med den man älskar.♥  Men den jag älskar är inte här, han är några mil borta, inte några centimeter.. :(

hmm..

Undra hur det går i hockeyn just nu.. Ska nog kolla efter. ;)
Ciao!

gratisbio

Sitter just nu och spelar till mig poäng på Gratisbio.se, haha, exklusivt. ;)

har tråkigt..

Hejhej.
Har duktigt tråkigt just nu, finns inget att göra på en söndag.. :/ Ligger allafall här och letar efter medryttarhäst här i närheten av Karlskrona eller om det finns någon häst att hyra i sommar, men hittar ingenting. :o  De enda som verkar passa mig finns i Ronneby, Karlshamn och Sölvesborg, och jag känner inte redigt för att pendla.. Så blir att leta vidare..

kläderna från kalmar

Hejhej.
Har precis städat rummet och duschat, så ligger nu i sängen med en filt och datorn i knät och kollar på Vänner på TV'n. Vet inte riktigt vad som händer idag, får se. :)  Här kommer allafall bilder på det som jag köpte igår. :)
T-shirt från H&M, 49.50:-
Linne från Monki, 100:-

Monkimonkimonkimonki...



återigen söndag

Kalmar igår med Arvid och familjen var mycket trevligt. :)  Bror och hans lag spelade tre matcher igår, första vid 8.40, andra vid 13.10 och sista vid 19.00, väldigt konstiga tider, alltså, mycket tid mellan matcherna.. :o , Efter första matchen så åkte vi allafall ut till IKEA och fikade och gick i dom affärerna som finns där. Jag skulle handla på Gina Tricot för man hade fått en rabattkupong där ifrån, men sen visade det sig att man var tvungen att handla för 500 kr för att den skulle gälla... Sen åkte Arvid och jag till Giraffen och gick runt där lite innan vi gick för att se Oscars andra match. Efter den matchen så bar det av in till stan. Där köpte jag ett linne från Monki♥ och ett från H&M (lägger ut bilder på dom sen), sen åt vi pizza innan vi åkte för att se sista matchen. Dock missade jag, Arvid och mamma sista matchen eftersom jag hade så j**la ont i magen, jag kunde inte ens stå upp rakt, så det blev tyvärr att åka hem.. När man sen kom hem då så hade jag sån hosta så jag inte kunde sova, lyckat! Men just nu är det bra med magen, fast hostan är kvar, så blir tyvärr ingen Afro Power för mig idag. :/











kortare inlägg..

Delar som sagt ut invites till Lockerz.
Bara hojta till om just du vill ha en. :)
kan ej bli medlem utan att ha fått en invite..


lockerz!

Hejhej. :)
Har nyss ätit och sitter just nu här framför datorn och skickar iväg lite lockerz inbjudningar till olika folk. :)  Som nog några av er vet så tjänar man poäng på Lockerz genom att logga in och svara på dagens fråga (får 4 poäng för de två sakerna), sen kan man köpa saker för dom poängen som man har tjänat in. :)  Så just nu så håller jag på att tjäna in pengar till en iPhone. ;)

NÅGON SOM VILL HA EN LOCKERZ INVITE? :)   säg bara till då så fixar jag det! kan ej bli medlem utan att ha fått en invite.


It's friday i'm in love.

Hejhej.
Sitter just nu i skolan och ska snart ha no och gå igenom flexen, innan så hade jag so och skrev lite om Mahatma Gandhis budskap. :)  Sedan är det matte tror jag... Sen lunch, Amanda ska bjuda mig på plättar! ;) Sen kontaktgrupp, profil och franska. :)  Funderar lite på hur jag ska göra till sommaren, om jag ska med till Frankrike i en vecka eller inte, det kostar ju bara 1000 kronor.. Vet inte redigt hur jag ska göra, så det blir att tänka på det nu över påsk och sen berätta för Andreas och Lisa hur det blir. :) Ikväll kommer hjärtat hem till mig och imorgon bär det av till Kalmar. :)  Ska vara där hela dagen, så kommer förmodligen inte kunna blogga.. Nu kommer Martin, så då börjar no'n. :/  puss!

balklänningen i färg!

Jag fick en fråga från Lovisa (http://lavitadilovisa.blogg.se/)  om jag kunde lägga upp balklänningen med kofta i färg, så visst gör jag det. :)
Klänningen kommer från Lindex och koftan från H&M.

våffeldagen!

Hejhej. :)
Har precis gjort klart flexen med pappa, det gick otroligt bra och var inte så svårt sen när man fick hjälp. :)  Just nu så kollar jag på Gränsbevakarna på 5an och fikar lite med familjen, blir inte mycket annat att göra ikväll än att kolla på tv. :) Har ju vart våffeldagen idag med, men förvånansvärt nog har jag inte ätit några våfflor, är inte världens största fan av det numera..  Imorgon blir det en riktig tjejkväll här hemma med mamma innan Arvid kommer, mysigt. :)

shopping!

Glömde skriva i de två förra inläggen att jag har handlat lite de senaste dagarna, hehe. ;) Så skriver lite om det nu. :)
Igår handlade jag två par nya jeanstights, ett par svarta och ett par vanliga jeansfärgade. Idag handlade jag en litenliten söt kofta och en present till Emma för att hon har fyllt år. :)
På denna bilden ser man koftan som jag fick av mamma idag, och precis som på bilden
så ska jag ha den till Galären galan-klänningen. :)  Men kommer efter det att
använda den mycket i sommar och på Grekland. ;)

lov nästa vecka!

Planeringen för nästa vecka ser för tillfället ut såhär:
MÅNDAG: Sova hos Malin (http://malinnpersson.devote.se/)
TISDAG: Vakna hos Malin :)  Gymma på eftermiddagen?
ONSDAG: Färga och klippa håret på Lesley & co.   Gymma?
TORSDAG: Gå till Knut Hahn (Arvids skola) och sova hos Arvid.
FREDAG: Vakna hos Arvid. Gymma?
LÖRDAG: Fira påsk med familjen hos moster.
SÖNDAG: Träna.
Är ledig sen på måndagen med, men vet dock inte vad jag ska hitta på då, får se. :)  Annars är det rätt fullt upp i veckan.. :)

:)

Hejhej.
Har inte skrivit någonting på ett tag, men det är för att när jag kom hem från skolan i måndags så mådde jag inte bra, i tisdags var jag sjuk och orkade inte blogga, och igår mådde jag inte heller så bra.. Men var i skolan igår ändå för att kunna göra nationella i engelska, det gick relativt bra. :)  Idag så gjorde jag ett muntligt nationella i svenska, det gick faktiskt bra, fick VG. :) Just nu så jobbar jag med den flexibla, inte för att jag fattar så mycket alls...

musik

Hejhej. Har musik just nu, vi är klara med uppgiften så därför passar jag på att blogga. ;) Innan idag fick jag reda på resultatet från nationella i engelska, jag fick VG, blev duktigt glad. :D  Idag har jag bara två lektioner och sen ska vi se någon teater som esteterna från Törnströmska har satt ihop.

saknar turkiet..


Jag och bror i poolen, härligt brun var man då ja.


Ute på havet och åker båt.


Här är en bild från när vi var inne i staden Side mitt på dagen, fan vilken tabbe..
Var ca 52 grader varmt och vindstilla..


dagens bild!

Dagens bild blir en bild på mig från förra våren. Blir just den bilden för jag saknar mitt blonda hår..









söndag'

Hejhej. :)  Har nyss hjälpt mamma med att garnera muffinsen som hon bakade innan idag. Dom blev riktigt coola faktiskt, alldeles limegröna med silvriga kulor och strössel på, hihi. :D Ska se om jag kan lägga ut en bild sen. :) Idag har jag inte gjort alls mycket. Blev inte att träna heller, pga att jag är jättehostig, Arvid har smittat mig...  Har allafall photoshopat lite bilder, ska lägga upp en av dem som Dagens bild snart. :)













sömnig..

Hejhej. Har inte bloggat på någon dag, jag vet, men jag har inte haft så stor lust till det tyvärr.. :( Ska blogga mera snart, lovar. :)  Sovit 12 timmar i natt, jag älskar't, men nu blir det att äta frulle!












dagens fråga.

Vad ska folket göra i helgen då? :)

skolan..

Hejhej. :)
Sitter i skolan och har precis fått tillbaka mitt soprov, det gick relativt bra. :)  Senare idag ska jag ha muntliga nationella i svenska, hoppas att det går bra.. Efter skolan blir det att köpa nya jeansleggings och sen åka hem och kolla på New Moon med hjärtat. :D

tjenatjena hallå träningsvärk!

Hejhej. Kom alldeles nyss hem. :)  Idag blev det att göra flexen med Amanda, Martin, Albin och Elise, gå på en föreläsning som polisen hade och sedan träna. ;)  Det var faktiskt rätt jobbigt att träna idag, har verkligen inte bra kondition. :o Måste träna upp den.. Blir nog att gymma varje torsdag i fortsättningen, härligt. :)  Min piercing börjar faktiskt blir rätt fin nu också. :)







skolan..

Godmorgon. :)
Ska snart hoppa på bussen och åka iväg till skolan. :)  Senare idag vid lunch ungefär så ska jag och Elise gymma, haha. :D  Skriver mer när jag kommer hem, har lite brottom just nu..










9 månader ♥

Hejhej.
Har vart riktigt trött hela dagen idag, jätte jobbigt. :o Började med matte, sen svenska, idrott, lunch och bild. Vi slapp sista lektionen (engelskan) för att vi hade engelska i 135 minuter igår under de nationella. ;)  Efter skolan blev det att åka till hjärtat ett tag, mycket trevligt. :)  Har vart tsm i 9 månader nu med, grattis till oss minsann. ♥
Ikväll blir det att ta det lugnt och gå och lägga sig tidigt, måste vara pigg imorgon när elise och jag ska gymma. ;)











hahaha!

Hahaha , dö roligt "filmklipp". :D  Fast.. det är vällan bara jag som tycker det, ingen annan har ju sån humor som jag, förutom Ida. :) "STEFFE! Ae.. Ae, de va inte Steffe.."    AHHAHAHAH!





ååh...

Glömde ju självklart att skriva en sak i inlägget under, förmodligen för att det blev så pass långt...
Men idag fick vi allafall våra skoltröjor. :D  Dom var faktiskt riktigt snygga. :)  Jag tog även ett par svarta mjukisbyxor som det står WALDO i rumpan på och en svart kofta, ska se om jag kan lägga ut bild på allt sen. :)
puss








pannkaker!

Hejhej. :)
Som ni nog märkt så kan jag inte blogga speciellt mycket under dagarna, eftersom jag går i skolan och inte får någon direkt tid till att blogga... Men idag har det allafall hänt lite mer än vanligt. :o  Började dagen med matte, sedan dubbelpass i no, lunch och sedan två stycker nationellaprov i engelska.. Det gick nog relativt bra för min del tror jag. :)  Efter skolan blev det att åka till lyckeby, och när jag väl kom hem sedan blev det till att ställa sig och laga mat, för lilla mamma är sjuk, pappa har träning och bror kan minsann inte laga mat. Och självklart så blev det ju pannkakor! ;)  Ikväll blir det att kolla på House och bara ta det lugnt. :)







dagens fråga ;)

Vem tycker du skulle ha vunnit melodifestivalen? :)

dagens låt!


tralala lilla molntuss.

Hejhej.
Har precis duschat och sitter nu och kollar på tv. :)  Idag har det inte hänt så mycket, har vart i skolan och sen åkt hem. Och ikväll händer det inte så mycket heller. Tror jag ska lägga mig tidigt idag, har så himla ont i huvudet..  Imorgon har jag TVÅ stycken engelska nationella.. Uschk, men jag slipper allafall franskan. ;)

ljudet av ditt hjärta.

Hejhej.
Det blev inte att gå ut och fota idag, utan blev att stanna inne och städa, kolla på tv och läsa, men det var helt okej det med. :) Blev inte heller att träna.. Kände inte för det när det skulle vara ett heeeeeelt annat pass än vanligtvis. :p  Vet inte riktigt vad som händer ikväll, får se. :)

dagens låt. :)


Dagens bild.


en vanlig tråkig söndag

Godmorgon gott folk! ;)
Har vaknat för inte så längesen och nu sitter jag här vid datorn och planerar min födelsedag som är om någon månad, ehe.. Vet inte riktigt vad som händer sen, är så fint väder så jag tror jag ska ut och fota, för har inte så många bilder att använda längre. :( Blir även att träna senare idag tror jag. Jag har fastnat totalt för Darins bidrag i Melodifestivalen You're out of my life, den är så bra! :)  Uppdaterar mera senare idag.

ÅÅÅÅH!

Åh, helt seriöst, jag fattar inte hur Anna kunde vinna melodifestivalen, det är totalt orimligt för mig! Visst hon var rätt okej, men hon skulle verkligen inte vunnit. Det skulle Darin, Salem, Eric eller Ola gjort, enligt mig allafall...

melodifestivalen!

Sitter just nu i soffan med familjen och kollar på melodifestivalen och äter godis. ;) Innan idag var jag i Karlshamn och firade farmor och farfar som har fyllt år. Arvid har sovit här från igår till idag, riktigt trevligt. :)
De jag håller på i melodifestivalen är...
Darin!
Eric Saade!
Och Salem Al Fakir!

ett snabbt litet inlägg..

Hejhej. :) Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik med hjärtat. :) Idag har det inte hänt så jättemycket, soprovet gick bra allafall. (y) bloggar mer imorgon, ha det bäst. :)

pluggpluggplugg..

Gjort flexibla och skickat in den.
Skickat in förra veckans flexibla.
Läst ur boken i svenskan.
Plugga på islamprovet.
Fört över bilderna till datorn.
Städat
Varit ute.
Sovit..

Bilder från malin pannkakskalas.

Här kommer lite bilder från Malins pannkakskalas. ;)
Pannkakstårtan. Är ca 12 pannkakor, 5 dl grädde, socker och jordgubbssylt. Den var super god och jätte mättande. :)
Malin och Malin.
David och Malin.
Malin och Malin. Dom är verkligen inte helt friska...

bilder från fotbollsnatten.

Här kommer lite bilder från fotbollsnatten. Den kontaktgruppen (laget) som jag är med i heter Auka, hrmhrm... Vi kom allafall tvåa. :)
Cissi och Gotland.
Malin
Jag.
Vid målet från vänster: Pontus, Malin, Malin och Robin.

trött..

Hejhej. :)
Sitter just nu och äter nudlar och kollar på Magnus Betnér, haha. :)  Har gjort ungefär halva flexen och ska göra klart andra halvan när jag ätit upp och kollat klart tror jag. :)  Idag händer det inte så mycket, måste plugga inför soprovet imorgon... Ska föra över bilderna från kameran till datorn med, så lägger jag upp bilderna här ikväll. :)

Dagens bild.

Haha, denna bilden fick bli dagens bild, för att vi hade det så gryyymt härligt i Sälen och den bilden gör mig glad på något sätt och vis, hihi. :) Och mina ögon ser häftiga ut, typ... :)

Dagens låt :)


Dagens.

Dagens humör: Pigg och glad. :)
Dagens mående: Fryser, men det är inget ovanligt, så det är bra.
Dagens borde: Lägga mig tidigare än vanligt...
Dagens frisyr: Det vanliga (plattat och tuperat hår, med snelugg).
Dagens smink: Foundation, rouge, mascara, ögonskugga, kajal och läppglans. ;)
Dagens klädsel: Jeans-tights, vitt långt linne och en svart och röd randig 3/4tröja, allt från Gina Tricot ;)
Dagens planer: Pluggapluggaplugga...
Dagen materiella vill ha: Pengar! :o Finns så mycket jag vill ha...
Dagens fundering: "När ska all denna snön försvinna?"
Dagens beroende: Tuggummi ;)
Dagens tråkigaste: Att det började hagla när jag gick hem...
Dagens längtan: Sova♥
Dagens superlängtan: Arvid :*
Dagens tidning: Ingen faktiskt. :o Ska nog ta och läsa aftonbladet på datorn nu ;)
Dagens låt: Wild boys - Hardcore Superstar.

plugg...

Sitter just nu och kollar på Grey's Anatomy säsong 1 och pluggar inför soprovet på fredag. Ska snart föra över alla bilder från fotbollsnatten och från Malins pannkakskalas, och lägga upp dem. ;) Idag har det inte hänt så mycket, har bara vart i skolan och pluggat. Ikväll blir det att kolla på tv och ta det lugnt, kanske dricka lite te med. :) Tror jag börjar bli förkyld... Uschk!

sorry..

Hejhej.
Jag vet att jag inte har bloggat sen innan fotbollsnatten, men jag har varken haft ork eller lust, tyvärr.. Men som nu ser så har jag nu en ny header, lite vårig och så med. :) Håller på att laga Tacos till hela familjen, sen blir det vällan att kolla på Grey's Anatomy säsong 1. Har varit på pannkaks-kalas hos Malin M idag, blider där ifrån och från fotbollsnatten kommer så snart som möjligt. :) I lördags följde jag med Arvid och hans familj för att fira att hans farbror fyllt 40, det var trevligt att få träffa alla. :)  Dock såg jag och Arvid när en hare blev överkörd över benen och ändå försökte kämpa vidare mot åkern, hemskt.. Sen på söndagen vaknade jag upp hos Arvid och sen bar det av hemåt för att träffa Malin P och hjälpa henne med en header till hennes blogg, och sedan köra Afro Power med mamma, Malin och Malins mamma. Riktigt trevligt, men har sån j*vla träningsvärk nu..








taggataggatagga..

Hejhej.
Har precis tvättat håret och ska snart börja packa inför fotbollsnatten, kommer bli så kul! Sitter och taggar med sjuuukt goa låtar, (bla. några från dagens låtar). Ska även packa med kameran så jag kan fota allting och sedan lägga ut det här, på facebook (Hanna Kungen Waldo) och på bilddagboken (respekkkt). ;) För att hålla sig vaken under det mesta av natten blir det att äta godis, dricka läsk, äta druvsocker, äta frukt, osv.. Och jag hittade till Arvids skola, det var bus enkelt och den var faktiskt riktigt fin. ;)









soft dag.

Ska ta och göra mig iordning snart och sen blir det att åka till hjärtat. :)  Tar kanske med mig kameran också, eftersom det är så fint väder. ;)

ytterligare en dagens låt.


Dagens outfit.

Jag vet att bilden inte är den bästa, men har inte satt upp min nya spegel ännu, så det fick bli såhär.. :/ Och sen blubbade jag över ansiktet, för jag gjorde någon lustig min, hihi..
3/4 t-shirt: Gina Tricot, 149:-
Vitt linne: H&M, 49:-
Jeansleggings: H&M, 199:-
Halsband i trä: Glitter, minns ej priset..

Fotbollsnatt med skolan i natt! :D

Hejhej.
Idag har vi bara en halv skoldag, och den är till och med hemma. ;) Ska ta reda på lite saker om el och sådant. Sen vid 14.13 tar jag bussen till Bergåsa och hoppar där på tåget mot Ronneby. :) Ska försöka hitta till Knut hahn där jag ska möta Arvid, men det lär ju aldrig gå...  Sen blir det att åka hem någon gång på kvällen och göra sig redo för att fara iväg in till staden och spela fotboll från 22.30 till ca 06.00, riktigt mysigt faktiskt. :D Ska köpa en massa med godis som kan hålla mig vaken allafall de första fyra matcherna.. (a)
(Bild från google)

Krya på dig elise :)

Hoppas du blir bättre snart valpen. :)
Fixade ihop en bild lite snabbt för dig. ;)

where did i go wrong, i lost a friend..


Dagens låtar ;)

Jajemen, idag är det mer än en låt, för det är fyra, haha. :) Sjuuukt härliga är låtarna allafall♥

ååh...

alla bilder jag laggt upp på bloggen har försvunnit... :( förutom den sista..

vill ha!

Vill verkligen ha detta, gärna nu med detsamma (a)..

dagens bild.


Säsongen över för Karlskrona HK...

Som nog många vet tog säsongen slut igår för KHK. Efter att förlorat den tredje och avgörande matchen i play-off mot Nybro igår är säsongen tyvärr över.. De förlorade med 4-2.. Det var även den sista med Mikael Nilsson som tränare, för nästa säsong tar en ny tränare över, kommer dock inte ihåg vad han heter, men det blir nog bra. :) De enda två spelarna i KHK som har kontrakt över nästa säsong är Jimmie Svensson och Simon Skoog.
Den 17 april ska hjältarna från Tre Kronor legends komma och spela mot det specialkomponerade Karlskrona Team Sportia här i Telenor Arena Karlskrona. ;)

Dagens låt!


Dagens Hanna ;)

Dagens humör: Pigg och flummig, hihi, bus.
Dagens mående: Lite huvudvärk, men annars bra. :)
Dagens borde: Fixa lite saker inom NO'n.
Dagens frisyr: Det vanliga (plattat och tuperat hår, med snelugg).
Dagens smink: Foundation, rouge, mascara, ögonskugga, kajal och läppglans. ;)
Dagens klädsel: Jeans-tights med dragkedja på längst ner på benen, ett lila linne under en grå stickad tunika. :)
Dagens planer: Försöka fixa klart headern till bloggen. ;)
Dagen materiella vill ha: En jetset klocka! ♥
Dagens fundering: Hur vi ska kunna lyckas få ihop över 70.000 kronor till Berlin-resan...
Dagens beroende: Tuggummi :D
Dagens tråkigaste: Den kalla vinden..
Dagens längtan: Värmen..
Dagens superlängtan: Arvid ♥
Dagens tidning: Blekinge Läns Tidning, haha.
Dagens låt: You spin me round - Dope.

greys anatomy.

Woho! Idag börjar Greys Anatomy säsong 6, as gott. :D  På kanal 5 klockan 21.00, missa inte det. ;)

puss

HejHej :)

Sitter just nu och pratar med Emelie som är i Thailand. Hon berättar att det är minst 35 grader i skuggan och att imorgon ska de flytta till ett annat ställe där det är ca 39 grader i skuggan.. Så fuskigt.. :( Jag saknar verkligen Turkiet ännu mera nu, där var det ca 52-54 grader i solen om dagarna, riktigt skönt så länge man var i vattnet och drack mycket med läsk och vatten. ;)  Sitter även och tänker på kära lilla Elise som opereras just nu.. Håller tummarna för dig och hoppas att det går bra. :)
puss
jag saknar...♥

svea!

Har precis varit nere på OKQ8 och hämtat ut ett paket. :)  I det låg min kära lilla svea mössa som jag beställde för någon vecka sedan.♥ Vet dock inte riktigt när jag ska använda den eftersom snön nästan är borta nu... Men får ha den när det är kallt ute. :D
puss

Dagens låt ;)


ajajajaj...

Hejhej. :)
Ligger just nu i soffan och kollar på MTV och smsar med hjärtat. :) Lite senare blir det vällan att dricka te och kolla på någon bra film. Jag har en sån himla träningsvärk i mina ben och min rumpa nu efter att jag dansade igår! :o Det gav verkligen bra träning och jag ska dansa nästa söndag igen med mamma, och denna gången följer även Malin med. :)
Jag saknar att åka skidor.. och bilden blev förstor :o sorry...
puss

RSS 2.0